начало

След кибератаката, ВСС спешно отпусна близо 1.7 млн. лева на ВАС за нови сървъри След кибератаката, ВСС спешно отпусна близо 1.7 млн. лева на ВАС за нови сървъри

Международно право ? Въпрос

Международно право ? Въпрос

Мнениеот vladooy » 31 Авг 2009, 22:12

Въпроса ми е малко глупав, и не свързан с конкретен казус, а никаде не намерих гръцко законодателство преведено на друг език освен гръцкия ;) та реших да попитам тук пишещите ... Въпроса ми е следния : Мой приятел е лежал в гръцки арест и наскоро се завърна и ми съобщи някакво безумие според моите виждания а именно, че в Гърция смъртната присъда била 25 години ... аз се опитах да му обесня, че дори от граматическа гледна точка не е възможно, но не мога да го убедя в противното ... Има ли някаква вероятност той да е прав ?
vladooy
Нов потребител

Re: Международно право ? Въпрос

Мнениеот voltron » 01 Сеп 2009, 21:00

.
Последна промяна voltron на 28 Яну 2010, 04:49, променена общо 1 път
If you are good at something, never do it for free.
voltron
Потребител

Мнениеот diaida » 01 Сеп 2009, 23:09

vladooy написа:Въпроса ми е малко глупав, и не свързан с конкретен казус, а никаде не намерих гръцко законодателство преведено на друг език освен гръцкия ;) та реших да попитам тук пишещите ... Въпроса ми е следния : Мой приятел е лежал в гръцки арест и наскоро се завърна и ми съобщи някакво безумие според моите виждания а именно, че в Гърция смъртната присъда била 25 години ... аз се опитах да му обесня, че дори от граматическа гледна точка не е възможно, но не мога да го убедя в противното ... Има ли някаква вероятност той да е прав ?

Нещо друго ще да е искал да каже "поета" :lol:. Няма такова нещо като смъртна присъда от 25 години. Губи баса вашия приятел. Най-дългите присъди в Гърция са основно за трафик и притежание на наркотици и оръжие. Тогава, като нищо отнася 25 год. при това скорострелно.
Изображение http://www.save-darina.org ...Остава аромат и в ръката, подарила розата! http://vbox7.com/play:cb237e95
Аватар
diaida
Активен потребител

Мнениеот Martini_Bianco » 03 Сеп 2009, 15:48

vladooy написа: в Гърция смъртната присъда била 25 години ...

Което ще рече... убиват те бавно...за 25 години?...
Е, че то и по нашето законодателство има такава :arrow: вижте чл. 46, ал. 1 от Конституцията! :idea:
Martini_Bianco
Младши потребител

Назад към Право на ЕС