начало

Съдът отказа да върне на прокуратурата делото срещу Кирил Петков за ареста на Борисов Съдът отказа да върне на прокуратурата делото срещу Кирил Петков за ареста на Борисов

Регистрация на НПО

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Регистрация на НПО

Мнениеот slavipz » 18 Мар 2008, 13:24

Здравейте,

искам да регистрирам НПО, може ли да ми дадете някакви насоки, документи и разсяснения по това.

Поздрави
slavipz
Младши потребител

Мнениеот p_totev » 18 Мар 2008, 15:53

Какво е това чудо НПО?
p_totev
Младши потребител

Мнениеот slavipz » 18 Мар 2008, 15:54

p_totev написа:Какво е това чудо НПО?

Неправителствена организация...
slavipz
Младши потребител

Мнениеот p_totev » 18 Мар 2008, 16:49

Това е като фраза от вестник. Да не би да имате предвид "юридическо лице с нестопанска цел"? Ако е така - вижте за справка Закона за юридическите лица с нестопанска цел.
p_totev
Младши потребител

Мнениеот slavipz » 18 Мар 2008, 16:54

p_totev написа:Това е като фраза от вестник. Да не би да имате предвид "юридическо лице с нестопанска цел"? Ако е така - вижте за справка Закона за юридическите лица с нестопанска цел.

Точно това имам в предвид,

идеята ми е от къде мога да видя какви документи трябва да си подготвя за да си регистрирам такова...
slavipz
Младши потребител

Мнениеот p_totev » 18 Мар 2008, 17:04

Въпросът е малко по-сложничък - не е като да регистрирате ЕТ. Трудно ще стане да "препишете" нечии документи. За вас наистина ще е по-добре да потърсите квалифицирана адвокатска помощ.
p_totev
Младши потребител

Назад към Търговско право