начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

Длъжностна х-ка за камериерка

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Длъжностна х-ка за камериерка

Мнениеот гений 75 » 23 Авг 2005, 14:34

Може ли някой от колегите да ме насочи към кой сайт или да качи такава длъжностна характеристика на камериерка в хотел. Ще ви бъда много благодарен!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
гений 75

Re: Длъжностна х-ка за камериерка

Мнениеот Ти6о » 23 Авг 2005, 14:59

гений 75 написа:Може ли някой от колегите да ме насочи към кой сайт или да качи такава длъжностна характеристика на камериерка в хотел. Ще ви бъда много благодарен!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

В министерството на туризма има форум, подобен на този. Ако искаш задай си въпроса там. Тзаи длъжност е към техния вилает.
Ти6о

Мнениеот гений75 » 23 Авг 2005, 16:06

Няма такова министерство! Има агенция по туризма, но като влязох сайта всичко е на английски и няма такъв форум?!? Да не би аз нещо да бъркам !
гений75

Мнениеот Ti6o » 23 Авг 2005, 16:09

гений75 написа:Няма такова министерство! Има агенция по туризма, но като влязох сайта всичко е на английски и няма такъв форум?!? Да не би аз нещо да бъркам !

Има министерство на културата и туризма, а този форум е именно в него. Можеш да го намериш и чрез google-пишеш: длъжностна характеристика, търсене в резултатите: мин. на туризма и ще го видиш.
Ti6o

Мнениеот аз » 10 Сеп 2005, 15:31

виж в апис. там в процедурите има точно такава длъжностна характеристика
аз

Назад към Трудово право