начало

ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си

Има ли максимален срок, в който Окр. прокурор да извършва пр

Казуси за недвижими имоти

Има ли максимален срок, в който Окр. прокурор да извършва пр

Мнениеот Поля » 03 Яну 2005, 17:19

Здравейте!
Нека новата година Ви донесе здраве и късмет защото през изминалата година могократно ми помагахте да не се поболея!!!
Извинете ме отново за невежеството! Пак имам въпрос. От две години си купихме етаж от къща и започнахме да ходим по мъките, за което от време на време Ви писах и съм Ви безкрайно благодарна, че ми помагахте. Благодарение на това вече почти не обръщам внимание на неоснователните и лъжливи жалби на съседа си и някъкси се защитавам. Последно през август, моите съседи подадоха жалба в Окръжна прокуратура, че нотариалният ни акт бил нередовен. Май защото праводателите ни не са се плащали данъците на търпима постройка, която е част от покупката ми, но това е само мое предположение. От окръжна прокуратура са насрочили проверка на Икономическа полиция и от двете места отказват да ме запознаят с това какво точно проверяват и изобщо не са ме питали нищо, както не са питали и никои други съседи.
Мисля, че документите ни са редовни, но не ми е много спокойно, когато Прокуратура и Икономическа полиция се ровят в тях. Има прокурорска преписка, до материалите, на която също не искат да ме допуснат. Струва ми се някък некоректно Прокуратура да приема само доводите на жалбоподателите. Та в този смисъл:
Колко време максимум може да мине докато от Окръжна прокуратура приключат човъркането в документите ни (извинете ме, но е точно такова)? В какъв максимален срок от подаването на жалбата трябва да се произнесат? Къде е описан този срок? Има ли опасност Окръжна прокуратура да бъдат подлъгани?
Тази проверка ми е спряла друго изпълнително дело срещу съседа ми. По това дело съм взискател.
Благодаря Ви много!
Поля

Re: Има ли максимален срок, в който Окр. прокурор да извършв

Мнениеот младеж » 04 Яну 2005, 09:33

Кофти, ще трябва да искаш от прокуратурата да се активизира, като изтъкнеш вреди,щети и ....сълзи за теб..Успех.
младеж

Назад към Имотни казуси