начало

Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС

Закон за достъп до информация

Дискусии и казуси в областта на административното право и процес
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Закон за достъп до информация

Мнениеот nikila » 10 Мар 2024, 13:53

Здравейте съфорумци.
Имам едно питане. Мога ли чрез закона за достъп до информация да получа отговор от учебно заведение на следните въпроси:
- В периода от ...... до ........ учителя ХХХХХХХХХХХ изготвял ли е доноси в писмен вид към свои колеги и ученици? Ако това е така, колко от тях са срещу ученици и колко от тях срещу учители и помощен персонал?

Влязох в спор със сътветното лице, което е изготвяло такъв донос срещу мен, но за съжаление това се е случило преди 22 год. С очите си видях документа, но към онзи момент нямаше как да направя копие.
Предполагам, че такъв тип документи не се унищожават, а се архивират.
Предварително благодаря на всички отзовали се на питането ми!
nikila
Нов потребител

Назад към Административно право