начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Спор за имот

Казуси за недвижими имоти

Спор за имот

Мнениеот dobata7412 » 25 Апр 2019, 13:28

Здравейте ! Проблема е следният : 2012 г закупих 12кв.м. от закрит гараж 130кв.м. на партерен етаж от жилищна сграда.В нотариалният акт са описани и право за ползване от 40кв.м. маневрено хале. Тези 12 кв.м са с право на ползване, като паркомясто. Проблема е, че до сега съм нямал нужда от това място и съответно не съм го и търсил. Нямам контакт с строителя, нито с продавача, а гаража е с дистанционо управляема врата. Намерих единият от съдружниците на фирмата, който при искането ми за достъп до гаража ми заяви: ти нямаш паркомясто. Е как да нямам, като имам нотариален акт. Потърсих в кметството вписан в етажна собственост домоуправителя на сградата кой е. Оказа се, че няма вписани в етажна собственост. Най-вероятно някой се е самонастанил и си го използва.Направих консултация с адвокат, който ми обясни, че трябва да намеря някой от собствениците,които жиивеят там за да може да изпрати нотариално заверена призовка.
Моля дайте съвет как да постъпя ?
dobata7412
Нов потребител

Назад към Имотни казуси