начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

трудовоправен въпрос

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

трудовоправен въпрос

Мнениеот М.Стоянова » 20 Апр 2005, 13:32

От 10години работя в училище от друга община.Имам ли право на изплащане на пътни разноски,при условие,че в КТД от тази година е заложена тази клауза? Ако имам,моля,посочете ми нормативната база
М.Стоянова

Re: трудовоправен въпрос

Мнениеот донна2 » 20 Апр 2005, 13:39

Защо питате след като в КТД е заложено изплащането на пътните разноски , предполагам ,че сте се присъединили към КТД .
Имате право разбира се и в колективния трудов договор е регламентирано това разбира се това касае тази година .
Друг е въпроса ,че някой си прави оглушки и не ги плаща .
Ами обърнете се към учителския синдикат , както и към инспекцията по труда за съдействие ,ако ви отказват плащането .

Питане : вие за минали години ли се интересувате ?
донна2

Назад към Трудово право