начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

Некоректен работодател

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Некоректен работодател

Мнениеот 888 » 15 Мар 2005, 16:36

Работя в клон на фирма. Може ли някой да ми каже как мога да си заверя касовите книги и отчети на клона, така че те да не могат да бъдат подменени и използвани срещу мен от ръководството на фирмата след като вече не съм на работа там. Предварително ви благодаря!
888

Re: Некоректен работодател

Мнениеот донна2 » 15 Мар 2005, 17:27

В касовата книга се прикрепя дневния отчет на касовия апарат ,освен на хартийка която излиза в края на всекий работен ден тая информация я има и в касвия апарат той за сведение си има памет .Касовите книги с отчетите се пазят определено време сега не си спомням колко не ми се рови из наредбата.
Та като напускаш направете един протокол ,че предаваш № броя касови книги ,за касови апарати с номера........
И още нещ в касовата книга ти се подписваш ,нали така и прикрепяш отчета ,ами майтап или не залепи го здраво с лепилце та да не могат да го отлепят.
Мисля ,че се притесняваш излишно !
донна2

Мнениеот 888 » 15 Мар 2005, 18:09

Не работим с касов апарат,а пишем касови ордери,които завеждаме под номера в касовата книга.
888

Мнениеот Огнян Попов » 15 Мар 2005, 18:58

888 може да ти прозвучи глупаво но :

направи стандартният приемо - предавателен протокол в два екземпляра, с пълен опис на всички КО (даже и 30 страници да излезне) и единият екземпляр - подписан и подпечатан остава за теб. Трудоемко но изпитано и прилагано в практиката.
Може и ксерокс на касовата книга и всяка страница подписана и подпечатана за теб.
Огнян Попов

Назад към Трудово право