здравейте, имам намерение скоро да открия пункт на еврофутбол, където ще се предлагат напитки и ядки. разбрах, че имало значение какъв е статута на помещението, което се наема затова дали ще разреши общината отварянето. та ако на нотариалния акт пише "търговски обект", това позволява ли ми да започна процедурата или ще трябва да правя смяна на статута, както и какъв трябва да бъде статута за един такъв тип заведение?
мерси предварително.
- Дата и час: 26 Ное 2024, 01:35 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
въпрос относно статут на помещение?
|
|
3 мнения
• Страница 1 от 1
Re: въпрос относно статут на помещение?
user_72 написа:здравейте, имам намерение скоро да открия пункт на еврофутбол, където ще се предлагат напитки и ядки. разбрах, че имало значение какъв е статута на помещението, което се наема затова дали ще разреши общината отварянето. та ако на нотариалния акт пише "търговски обект", това позволява ли ми да започна процедурата или ще трябва да правя смяна на статута, както и какъв трябва да бъде статута за един такъв тип заведение?
мерси предварително.
Статутът на обекта не е задължително да е описан в нотариалния акт.
Изискайте документи с наименование "Разрешение за ползване", "Удостоверение за въвеждане в експлоатация", както и последния одобрен от общината проект за обекта.
За резултата, както и ако нямат такива, пишете тук.
Carthago delenda est.
- emilgrigorov
- Активен потребител
Re: въпрос относно статут на помещение?
user_72 написа:здравейте, имам намерение скоро да открия пункт на еврофутбол, където ще се предлагат напитки и ядки. разбрах, че имало значение какъв е статута на помещението, което се наема затова дали ще разреши общината отварянето. та ако на нотариалния акт пише "търговски обект", това позволява ли ми да започна процедурата или ще трябва да правя смяна на статута, както и какъв трябва да бъде статута за един такъв тип заведение?
мерси предварително.
Статутът на обекта не е задължително да е описан в нотариалния акт.
Изискайте документи с наименование "Разрешение за ползване", "Удостоверение за въвеждане в експлоатация", както и последния одобрен от общината проект за обекта.
За резултата, както и ако нямат такива, пишете тук.
Carthago delenda est.
- emilgrigorov
- Активен потребител
3 мнения
• Страница 1 от 1
|
|