начало

ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си

ЗОБВВПИ или ЗЛОД

Дискусии и казуси в областта на административното право и процес
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

ЗОБВВПИ или ЗЛОД

Мнениеот morkomorko » 02 Апр 2014, 12:26

Здравейте,
По време на лов бях проверен от полицията за алкохол и бяха установени 0,98 промила.
Съставиха ми АУАН с констатирано нарушение на чл.60, ал.1, т.3е от ЗОБВВПИ.
Чакам НП по този член.
Искам да попитам дали при наличие на по-благоприятен специален закон ЗЛОД, касаещ точно случаите за употреба на алкохол по време на лов /чл.83, т.о/ бих могъл да обжалвам НП и да искам или да отпадне или да бъда санкциониран по ЗЛОД?
Благодаря предварително!
morkomorko
Младши потребител

Re: ЗОБВВПИ или ЗЛОД

Мнениеот kuzdov » 03 Апр 2014, 01:34

А защо не поискаш да те накажат направо по църковните канони? Ще прочетеш 10 пъти Отче наш и Господ ще ти прости :roll: ....
"Quis custodiet ipsos custodes?"
kuzdov
Потребител

Re: ЗОБВВПИ или ЗЛОД

Мнениеот morkomorko » 03 Апр 2014, 01:58

kuzdov написа:А защо не поискаш да те накажат направо по църковните канони? Ще прочетеш 10 пъти Отче наш и Господ ще ти прости :roll: ....

Ми искам, ма кажи по кой канон. Ако не знаеш, чети си Евангилието, Попе, и не се бъркай в светските дела :twisted:
morkomorko
Младши потребител

Назад към Административно право