начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

магистрат-крадец

Дискусии на тема съдебната власт в България

Re: магистрат-крадец

Мнениеот paola77 » 27 Юни 2004, 19:54

ipon, май стигаме до темата за войнстващата посредственост. В цяла България който си има добър бизнес си го управлява и развива, а който не е достатъчно кадърен - натиска се за постове, за да си осигури "хранилка". Може и да не съм права, но моите наблюдения са такива.
paola77

Мнениеот донна2 » 27 Юни 2004, 20:12

Силистра ако питате мене някога беше едно /говора за 80г. тогава учих там/ ,сега е съвсем друго всичко е западнало един център що годе във вида от ония 80 г. и нищо друго /другото мой е битака / , а беше хубаво и крепостта и Памук кулак и т.н..........сега като отида се чудя в кое голямо село съм попаднала ,а като си ида в родния град ,то е на 60 км. от Силистра там пък е цяла трагедия ..........хората много отдавна бягат от него район кой към Варна ,кой другаде само да не са там
донна2

Мнениеот paola77 » 27 Юни 2004, 20:28

Донна, не си права. Силистра е сега е изключително красив и спокоен град. Особено след реконструкциите по проект "Красива България". Откога не си се връщала? Като се набутахте в София и във Варна, много ли просперирахте? Никъде по света не е прието цялата нация да се струпа в столицата и в два - три по - големи града. Колко време пътуваш от работа до дома си?
paola77

Мнениеот донна2 » 27 Юни 2004, 21:47

не съм си ходила от преди 2 седмици , това че позакърпиха центъра на града по проект Красива България Вярно е , аз не споря ,но че си е стил 80 г. също е вярно
и какво му е хубавото на Силистра какво работи там един Лесил и някое друго дребно предприятийце , безработица ужасна , аз не съм нито във Варна нито във София , работата ми е такава че пътувам често и мога да кажа че не е зле да си във Варна и София в първия живях по едно време , в Свищов съм и мога да те уверя че града е прекрасен ,безработицата ниска ,София е наблизо и въобще не съжелявам че напуснах Силистренския край с две думи уредих си живота ,ако бях останала в родното място какво щях да получа ,нищо щях да водя някой и друг развод за по 50 лева
донна2

Предишна

Назад към Съдебна власт