начало

Правна уредба на споразуменията за избор на съд по граждански и търговски дела Правна уредба на споразуменията за избор на съд по граждански и търговски дела

узаконяване на общинска земя

Казуси за недвижими имоти

Re: узаконяване на общинска земя

Мнениеот julyanvonemona » 24 Ное 2012, 17:33

poli_g написа:защото чл. 6, ал.2 от ЗС в редакцията за относимия период е ясен (Държавна собственост са и вещите, които нямат друг собственик).

За относимият период няма и данни имотът да е измежду вещите които нямат друг собственик, в тази смисъл продължавам да твърдя че собствеността е била на третото леце М което се явява и св. по делото и чиято собственостп на дядо и т.н. е могла да бъде суспендирана единствено от годен да направи държавата собственик отчуждителен акт или отколешен държавен имот. Просто няма как автоматично да се приеме за приложима разпоредбата по чл.6 (2) ЗС (тогавашна редакция) защото по това време този имот е имал друг собственик
poli_g написа:Ишцата твърди, че имота е извън регулация от 93г.- убягва ми доказването на този факт. Установено е само, че

Няма и как да бъде доказан защото просто този имот (видно от констативната част на самото решение) никога не е бил в регулация затова и никога в последствие не може да е изключван от нея.
А твърдението на истцета е отделна ария.
Аз определям какво е моя работа!
Аватар
julyanvonemona
Старши потребител

Мнениеот julyanvonemona » 24 Ное 2012, 18:44

Меката ти особа е приятна във всяко едно отношение. Мерси за добрия тон и поведение. Вярвам че както до сега, няма да е изключение.
Аватар
julyanvonemona
Старши потребител

Мнениеот Melly » 24 Ное 2012, 18:59

poli_g написа: :roll: С най-добри чувства от "меката" ми особа, но като те чета и се сещам защо не бива да дискутирам, освен с колеги, посоченото СР.
Приятни интепретации.

Да считам ли, че съботно-неделното "училище" по този казус е затворило врати? :roll:
Сещам се за нещо друго - Неистовото желание на Емонски да ни представи тезата си, като в същото време те провокира да изложиш мотиви по твоята против цитираното решение на ТРС (май само ти остана в "класната стая") ми прилича повече на изказване на "ученик", попаднал в неподходящо "учебно заведение".

Поли, колкото и усилия да влагаш няма как julyanvonemona да те разбере. Разбира се, не влагам нищо лично против него. Отбелязвам само обективни факти от действителността.
"Понякога седя и си мисля...а понякога просто си седя."
http://vbox7.com/play:68f9c028
Аватар
Melly
Старши потребител

Мнениеот julyanvonemona » 24 Ное 2012, 19:12

Melly написа:
poli_g написа: :roll: С най-добри чувства от "меката" ми особа, но като те чета и се сещам защо не бива да дискутирам, освен с колеги, посоченото СР.
Приятни интепретации.

Да считам ли, че съботно-неделното "училище" по този казус е затворило врати? :roll:
Сещам се за нещо друго - Неистовото желание на Емонски да ни представи тезата си, като в същото време те провокира да изложиш мотиви по твоята против цитираното решение на ТРС (май само ти остана в "класната стая") ми прилича повече на изказване на "ученик", попаднал в неподходящо "учебно заведение".

Поли, колкото и усилия да влагаш няма как julyanvonemona да те разбере. Разбира се, не влагам нищо лично против него. Отбелязвам само обективни факти от действителността.

Melly Оценката на обстановката която правиш (ите), чрез горното си изказване е релевантна само за тебе (Вас).
Аватар
julyanvonemona
Старши потребител

Мнениеот Melly » 24 Ное 2012, 19:24

julyanvonemona написа:
Melly написа:
Приятни интепретации.

Melly Оценката на обстановката която правиш (ите), чрез горното си изказване е релевантна само за тебе (Вас).

Няма как да охарактеризирам намесата ти освен като израз на лошо възпитание. На този тип хора нищо не е в състояние човек да им затвори устата. Казаното от мен имаше друг адресат, ... ако можеш да отграничиш, де. :lol: :lol: :lol: Бъди здрав! Късно е да се превъзпиташ. 8)
"Понякога седя и си мисля...а понякога просто си седя."
http://vbox7.com/play:68f9c028
Аватар
Melly
Старши потребител

Мнениеот karanedeff » 24 Ное 2012, 21:14

Това е красотата на спора - ако се аргументираш правилно винаги излизаш прав! :idea:
http://inscribe.free.bg/cgi-php/phpbb3/index.php
Аватар
karanedeff
Активен потребител

Мнениеот julyanvonemona » 25 Ное 2012, 10:58

Melly написа:[size=85]
. ...Казаното от мен имаше друг адресат, ... ако можеш да отграничиш, де. :lol: :lol: :lol: Бъди здрав! Късно е да се превъзпиташ. 8)

Кое е по важно? Да отгранича или да се превъзпитам защото за мен в момента и двете не са от съществено значение!
Аватар
julyanvonemona
Старши потребител

Предишна

Назад към Имотни казуси