- Дата и час: 29 Ное 2024, 19:44 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Имот на малолетно дете на публична продан
|
|
7 мнения
• Страница 1 от 1
Имот на малолетно дете на публична продан
Може ли 1/3 от имота която е на малолетно дете, да се обяви за публичната продан. Имот е неделим.
- izabela2006
- Нов потребител
Re: Имот на малолетно дете
Защо и кой го изнася на публична продан?
Дай ми фактите, за да ти дам правото!
-
Standbay - Потребител
Re: Имот на малолетно дете на публична продан
За сега никой. Детето ми има 1/3 от имота. Всъщност ние живее ме във този имот. Други те собственици искат да го изнесат за публична продан, т.к ние нямаме пари които искат те да им се изплати, но и на нас не дават, поне да се купим друго жилище.
- izabela2006
- Нов потребител
Вдигането на цената на един имот и изобщо продажбата му на бутикова цена си е цяло изкуство.
На първо време се уверете, че пазарната му цена е добра - примерно задоволява покупката на гарсониера или маломерен двустаен.
Освен това трябва да сложите "шапка" - тоест ...
На първо време се уверете, че пазарната му цена е добра - примерно задоволява покупката на гарсониера или маломерен двустаен.
Освен това трябва да сложите "шапка" - тоест ...
- ivan_lawyer
- Старши потребител
Признавам си не съм компетентен по въпроса. Но ако нито детето нито Вие/предполагам сте му родител или настойник/ притежавате друго жилище в което да се преместите след евентуална публична продан Ви съветвам да се обърнете към Агенция за закрила на детето за съвет и съдействие. Възможно е и да има някакви средства за противодействие поне докато детето навърши пълнолетие.
Не ви съветвам да разчитате на добра цена която да получите от евентуална публична продан. Най-вероятно няма да се продаде на първи търг и цената ще се намали за следващия.
Не ви съветвам да разчитате на добра цена която да получите от евентуална публична продан. Най-вероятно няма да се продаде на първи търг и цената ще се намали за следващия.
- petrov_p
- Нов потребител
izabela2006 написа:Може ли 1/3 от имота която е на малолетно дете, да се обяви за публичната продан. Имот е неделим.
Може. А Агенцията за закрила на детето нищо не могат да направят.
Адвокат: (INFJ)
https://www.16personalities.com/infj-personality
https://www.16personalities.com/infj-personality
- kalahan2008
- Активен потребител
7 мнения
• Страница 1 от 1
|
|