начало

Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ

придобиване на право на собственост върху недвижим имот

Казуси за недвижими имоти

придобиване на право на собственост върху недвижим имот

Мнениеот peteto82 » 08 Фев 2011, 17:21

Здравейте! :D
Баща ми е получил като дарение етаж от къща, след като сключва брак с майка ми построяват и 2-ри етаж от къщата. Те не са в добри отношения. Данъка на къщата не е плащан от 8 год. Въпроса ми е след като аз платя данъка, мога ли да получа право на собственост върху къщата. :roll: Чувала съм за случай, в който съсед плаща данък на парцел 5 год. и след това става негов собственик :roll:
Благодаря предварително!
peteto82
Нов потребител

Re: придобиване на право на собственост върху недвижим имот

Мнениеот nk7702n » 08 Фев 2011, 17:28

Чак пък толкова лесно да ставаха тези работи... Не може само на това основание, има си законови изисквания, трябва да се доказват разни неща... Май само някой колега адвокат може да Ви я свърши тази работа, и то след като прегледа Вашите документи!
nk7702n
Старши потребител

Мнениеот peteto82 » 08 Фев 2011, 17:34

Благодаря,nk7702n :)
peteto82
Нов потребител

Мнениеот Гост. » 08 Фев 2011, 19:04

peteto82 написа:таж от къща, след като сключва брак с майка ми построяват и 2-ри етаж от къщата. Те не са в добри отношения. Данъка на къщата не е плащан от 8 год. Въпроса ми е след като аз платя данъка, мога ли да получа право на собственост върху къщата. :roll: Чувала съм за случай, в който съсед плаща данъ

Направо забравете- би било положително за здравето, на този етап, за вас.
С колега или без- все тази, мисията е невъзможна. Но вие опитвайте ако искате :lol:
Гост.
Старши потребител

Назад към Имотни казуси