начало

Три пъти са се увеличили спестяванията на магистратите за 10 години Три пъти са се увеличили спестяванията на магистратите за 10 години

Закупуване на жилище на "зелено"

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: Закупуване на жилище на "зелено"

Мнениеот hidden » 31 Окт 2009, 11:32

Всички сметки на дружеството са запорирани, същото няма недвижимо имущество и изпълнението срещу него е causa perduta.
Няма как да си върнете парите, защото има и други кредитори преди Вас, които също не могат да се удовлетворят.
Единственият път минава през несъстоятелност на дружеството и евентуално търсене на наказателна отговорност по чл. 227б НК от управителя Павлина Трайкова.
Това е просто форум. Приемете горенаписаното като лично мнение, което не обвързва никого.
Аватар
hidden
Активен потребител

Мнениеот usra_ovcova » 31 Окт 2009, 11:54

hidden написа:Всички сметки на дружеството са запорирани, същото няма недвижимо имущество и изпълнението срещу него е causa perduta.
Няма как да си върнете парите, защото има и други кредитори преди Вас, които също не могат да се удовлетворят.
Единственият път минава през несъстоятелност на дружеството и евентуално търсене на наказателна отговорност по чл. 227б НК от управителя Павлина Трайкова.

Как е възможно 12 вложители да се правят на маймуни от едни мошета?
За колко пари претендират "другите кредитори"?
Ще видите,че никой не демонстрира интерес и няма да се яви НИКЪДЕ!!!
usra_ovcova
Потребител

Мнениеот albena_ai » 02 Ное 2009, 17:40

Много ви благодаря за коментарите. Предполагам,че под
Как е възможно 12 вложители да се правят на маймуни от едни мошета?
За колко пари претендират "другите кредитори"?
Ще видите,че никой не демонстрира интерес и няма да се яви НИКЪДЕ!!![/quote]
вие имате в предвид всички вложители.Искам да разбера кой не демонстрира интерес - кредиторите или изпълнителят?
Чакам разяснение :lol:
albena_ai
Младши потребител

Мнениеот daniissa » 29 Авг 2010, 02:27

Купих си жилиште на зелено фирмата изпълнител фалира. и останах без ништо докато не ме запознаха с човек който незнам как но намира дали собственика на строителната фирма има пари в сметки. след като набави тази информация изведнаж ми върна парите за жилиштето. от този ден не взимам ништо което не е готово. Аз съм от малкото хора взе ли си парите обратно.
daniissa
Нов потребител

Мнениеот daniissa » 29 Авг 2010, 14:45

Купих си жилиште на зелено фирмата изпълнител фалира. и останах без ништо докато не ме запознаха с човек който незнам как но намира дали собственика на строителната фирма има пари в сметки. след като набави тази информация изведнаж ми върна парите за жилиштето. от този ден не взимам ништо което не е готово. Аз съм от малкото хора взе ли си парите обратно. mail dani_svt@abv.bg
daniissa
Нов потребител

Мнениеот toni_sf » 29 Авг 2010, 19:19

до-daniissa :D човека може да намери фирмата но буквата ;щ; няма да може
Задължение на българският гражданин е да зачита правата и законните интереси на другите
toni_sf
Активен потребител

Мнениеот jhas1313 » 30 Авг 2010, 22:21

да беше само буквата "щ"...
jhas1313
Нов потребител

Мнениеот toni_sf » 31 Авг 2010, 10:04

до-jhas1313 то затова няма адекватни отговори
Задължение на българският гражданин е да зачита правата и законните интереси на другите
toni_sf
Активен потребител

Предишна

Назад към Покупко-продажба