начало

Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ

Ще имаме ли някога Акт 16 и кой е виновен за неволите ни?

Казуси за недвижими имоти

Re: Ще имаме ли някога Акт 16 и кой е виновен за неволите ни?

Мнениеот toni_sf » 27 Авг 2010, 08:23

до-mariyana7 а защо не се съберете по голяма част от така прецаканите новодомци и не направите колективен иск срещу този строител а пък и след консултация наистина с добър адвокат може да се наложи и да съдите и общината,сега мога и да бъркам но вас защо би трябвало да ви интересуват собствениците които са си продали земите ,те си имат спор ако има такъв сьс строителя
Задължение на българският гражданин е да зачита правата и законните интереси на другите
toni_sf
Активен потребител

Мнениеот toni_sf » 27 Авг 2010, 08:33

до-inspectora знам че си наясно с нещата и знаеш колко народ изгоряха от така наречените покупка на апартамент на зелено това е лошото че бг народа като види нещо по евтино веднага се хвърля и ме извини,не искам да засегна или обидя никой но все пак този некоректен строител нали и той прави тези измами с помощта на адвокати :D и може би точно такива твой колеги убедиха модератора да ми заключи темата ;кога адвокатите ще станат хора;
Задължение на българският гражданин е да зачита правата и законните интереси на другите
toni_sf
Активен потребител

Мнениеот inspectora » 27 Авг 2010, 08:38

toni_sf написа: мога и да бъркам но вас защо би трябвало да ви интересуват собствениците които са си продали земите

Не бъркаш - този път си абсолютно прав!!! Но някой така им е промил мозъците на тези злочестивци ... виновни им били "лошите реститутки" ... я да се осъзнаят малко и да видят кой им е виновен в действителност - документите били наред като купували, ама изведнъж се оказало, че не били ... айде, айде - някой не си е свършил работата, ама не е нито Общината, нито строителя, а 400 овчици загубени ...

toni_sf написа:до-inspectora знам че си наясно с нещата и знаеш колко народ изгоряха от така наречените покупка на апартамент на зелено това е лошото че бг народа като види нещо по евтино веднага се хвърля и ме извини,не искам да засегна или обидя никой но все пак този некоректен строител нали и той прави тези измами с помощта на адвокати :D и може би точно такива твой колеги убедиха модератора да ми заключи темата ;кога адвокатите ще станат хора;

Абе за какви измами ми говорите? Толкова ли не правите разлика между стопански риск при кредитиране /кредитиране е когато давате парите "на зелено"/ и измама? Не е 1980г. - я се стегнете малко ...

Кое е измамата? Аз ти продавам ябълки - ами огледай, мисли, преценяй ... що ги купуваш без да ги гледаш и после не били от жълтите, ами от червените ...

Да не съм ти сложил пистолет на челото и да ти викам да купуваш без да гледаш?

И след толкова години вече ако не сте разбрали, че нищо "евтино" няма на тоя свят ...
inspectora
Активен потребител

Мнениеот toni_sf » 27 Авг 2010, 09:01

до- inspectora е ти чак се върна през комунизма ,можеш ли да си спомниш годините на демокрацията :D спомняш ли си фирмата СИТИ КОМ от пиле мляко :D 1кв метър не помня колко долара струваше и си купуваш акция равна на един квадрат :D но и така не се разбра колко народ изгьрмя тоя си живурка :D те тогава и фалираха и банките ако помниш
toni_sf
Активен потребител

Предишна

Назад към Имотни казуси