Добър вечер на всички и се извинявам, че пиша в полето за отговорите, но просто немога да разбера как може да си задам въпроса.
Баба ми има по наследство земя, която неини роднини я дават на арендатор за ползване с договор за ползване. През годините арендатора си е получавал субсидии и е давал рента ( в пари и в натура ) на роднините на баба ми. Но баба ми не е получавала рента от роднините. След разговор с арендатора той отказа да плаща на баба ми тъй като е подписал договор с роднините. Как баба ми може да си вземе полагащата й се рента ?
- Дата и час: 30 Ное 2024, 01:49 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Баба ми има по наследство земя
|
|
2 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Казус със земеделска земя?
С адвокат, при това не се помайвайте много- тече си давност.
Няма да е "со кротце и со благо" по родствения кошер ще е "со кютек ( улях си рс с кафе ), но ще спечелите битката.
Сериозно- не чакайте да минава време. Говорете с родата, че част от арендното възнаграждение, съответстващо на ид. части на баба ви от имота, и се полагат ведно със законната лихва. Ако влезете в съдебна зала, и изложеното от вас, тук, отговаря на истината- ще си вземе дължимото.
А според мен и арендатора не е коректен в твърденията си.
Няма да е "со кротце и со благо" по родствения кошер ще е "со кютек ( улях си рс с кафе ), но ще спечелите битката.
Сериозно- не чакайте да минава време. Говорете с родата, че част от арендното възнаграждение, съответстващо на ид. части на баба ви от имота, и се полагат ведно със законната лихва. Ако влезете в съдебна зала, и изложеното от вас, тук, отговаря на истината- ще си вземе дължимото.
А според мен и арендатора не е коректен в твърденията си.
- Гост.
- Старши потребител
2 мнения
• Страница 1 от 1
|
|