начало

Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ

има ли право Община Варна да загърби решение на ВС

Казуси за недвижими имоти

има ли право Община Варна да загърби решение на ВС

Мнениеот annamariq » 26 Яну 2010, 19:17

Здравейте! Здравейте!
Пиша Ви от гр.Варна - кв. Бриз-хубав квартал - за всички , и дано остане такъв и за моето семейство!
Проблемите ни са от десетки години :-(((
По комунистическо време , мястото ни беше включено в проект за изграждане на детски комплекс "Знаме на мира", след това в проект " Дипломатически корпус", след това дойде Демокрацията и сега проектите са - отново не в наша полза- разбирате , за колко пропуснати години от живота става въпрос!
Обаче от наследството останало от време оно, нищо все още не се променя -предвидената инфракстуртура за комунистическите обекти /които мноооого отдавна са отпаднали/-не знайно защо не отпада?
От началото на 1995 г. заведохме дело /разбира се в това дело участват десетки собственници от квартала / срещу Община Варна, което спечелихме на място в Окръжен съд Варна, а след това през 2009 и от Върховният Съд! Имаме ршение на Върховният Съд в наша полза!
И след тези 14 години дела - отдъхнахме, но не за дълго, защото сега отново се проектира инфракстуртура, която не е съобразена с решението на Върховният съд и пак не е в наша полза!
Въпросът ми е - след като Върховният Съд на Република България има становище - че през мястото ни проектираният път трябва да отпадне, има ли право Община Варна да загърби ТОВА РЕШЕНИЕ просто така и отново да си го проектира?
Моля Ви , да ми отговорите, ако нямат право - в което съм убедена - към коя инсттуция да се обърна за съдействие!
Предварително много Ви благодаря!
току що се регистрирах във форума и се надявам да откликнете на въпроса ми!
annamariq
Нов потребител

Re: има ли право Община Варна да загърби решение на ВС

Мнениеот derniito » 26 Яну 2010, 21:41

annamariq написа: Имаме ршение на Върховният Съд в наша полза!
!

Най-добре потърсете за консултация адвоката, който ви е спечелил делото ! И честно и морално е ... Той знае какво да направи ! Може да сигнализираш и прокуратурата за неизпълнение на съдебно решение, но едва ли ще се трогнат ...
derniito
Нов потребител

Назад към Имотни казуси