начало

Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ

ЗАВЕДЕНИЕ ПОД НАЕМ

Казуси за недвижими имоти

ЗАВЕДЕНИЕ ПОД НАЕМ

Мнениеот anti08 » 27 Окт 2009, 12:51

Здравейте,
въпроса ми е относно мое заведение което съм дал под наем за срок от 10г. :shock: ,с течение на времето и по различни причини реших да прекратя договора на петата година както си е реда с предизвестие и т.н.В един момент идва наемателя ми и заявява че няма да го освободи докато не изтече договора макар, че не е плащал вече две години наем.Заведох дело спечелих и сега ОБЖАЛВА.Та въпроса ми е мога ли по някакъв начин да го "изгоня" за да си ползвам собственото заведение докато се точи до безкрай това дело.
Мерси на всички предварително, ако е нужна още информация ще отговоря на всеки само да се измисли нещо !!!
anti08
Младши потребител

Re: ЗАВЕДЕНИЕ ПОД НАЕМ

Мнениеот usra_ovcova » 27 Окт 2009, 12:58

anti08 написа:Здравейте,

Мерси на всички предварително, ако е нужна още информация ще отговоря на всеки само да се измисли нещо !!!

Дори да измислим нещо няма как да Ви го кажем, Трябва да си имате "лични съобщения" за да се води разговор.
usra_ovcova
Потребител

Мнениеот anti08 » 27 Окт 2009, 15:06

ok, ето имейл - mr.bos08@abv.bg
anti08
Младши потребител

Мнениеот Гост. » 27 Окт 2009, 20:36

usra_ovcova написа:Дори да измислим нещо няма как да Ви го кажем, Трябва да си имате "лични съобщения" за да се води разговор.

Бихте ли споделили и с мен новостите, моля.
Можете да ми пишете на ЛС, ако не се получи диалогът- ще ви дам и mail адрес.

Анти80, вие адвокат имате ли си? Той какво мисли по този въпрос точно?
Гост.
Старши потребител

Мнениеот anti08 » 28 Окт 2009, 09:35

Имам адвокат, но обикновено няма време за разговори освен като е време за хонорара си :roll:
anti08
Младши потребител

Мнениеот Гост. » 28 Окт 2009, 15:07

anti08 написа:Имам адвокат, но обикновено няма време за разговори освен като е време за хонорара си :roll:

Така. Това е добро начало да промените на колегата ежедневието. И аз не обичам да обяснявам нещо по 10 пъти ( особено и най-вече, когато времето ме притиска), но... говоренето не е само в съда. Общуваш с клиента, защото той е поръчал музиката. Без значение жанра.
Дано ме разберете. Правилно.
Гост.
Старши потребител

Мнениеот DEKAH » 28 Окт 2009, 17:33

anti08 написа:Имам адвокат, но обикновено няма време за разговори освен като е време за хонорара си :roll:

Явно малко ти взима.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Спечелил ти е делото, обяснил ти е ситуацията, но ТИ, о ТИ, Юда Искариотски, реши, че можеш да намериш разрешение на ситуацията и отговор на въпроса си, както ти харесва. И то съвсем безплатно.

Щом не ти харесва работата на адвоката, съда и т.н. ина един начин, за който се сещам. Наемаш 10-на гологлави и безврати момчета, които да го посетят. Малко поступване, малко возене в багажника и ще си получиш заведението обратно.

Успех!
Мъдър е не този, който много чете, а който извлича полза от четенето.
Аватар
DEKAH
Активен потребител

Назад към Имотни казуси