начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Помощ при прехвърляне на magazin!

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Помощ при прехвърляне на magazin!

Мнениеот straff » 09 Окт 2009, 16:15

Здравейте.Благодаря за помоща предварително.Закупих имот(magazin)преди 8 месеца.Не бях в страната и го прехвърлих на приятел.Сега искам да го прехвърля на мое име ,но незнам кой е най добрият вариант в смисъл по евтино.Слушам за прехвърляне чрез дарение ,но наистина не съм запознат .По принцип ще отида при адвокат,но ако можете да ме посъветвате как е най добре и сигурно че е мой и никoй не може да оспорва.Данъчната му оценка е скорошна ако се наложи да се исползва трябва ли да вадя нова??Благодаря
straff
Нов потребител

Re: Помощ при прехвърляне на magazin!

Мнениеот papazov » 09 Окт 2009, 16:48

при всички случаи е добре да придобиете имота като покупко-продажба с отразяване на реалната му цена, за да нямате евентуални усложнения за в бъдеще. дарението може да бъде оспорено.
papazov
Младши потребител

Мнениеот straff » 09 Окт 2009, 19:18

Благодаря!А мога ли да ползвам същата данъчна оценка при положение че не е минало повече от 8 месеца??
straff
Нов потребител

Мнениеот donchev » 13 Окт 2009, 19:28

Какъв е скритият смисъл на думата магазин написана на латиница?!
donchev
Потребител

Назад към Покупко-продажба