- Дата и час: 23 Ное 2024, 23:01 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Дарение
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
4 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Дарение
Зависи от кога е "ДГИ" - преди брака или след сключването на брака. Ако е преди брака - може...
Бащата не е нужно да присъства, освен ако няма да се отказва от правото на ползване.
...и loshiadvokati !? с такъв никнейм да се пише тук е смело
Бащата не е нужно да присъства, освен ако няма да се отказва от правото на ползване.
...и loshiadvokati !? с такъв никнейм да се пише тук е смело
- finnan
- Младши потребител
ox finnan много съжалявам за този никнейм когато се регистрирах бях много разстроен и отчаян относно други аспекти на моя проблем с този имот но сега се оказва че не мога да си променя никнейма! ако ви кажа че за повече от година ходих при седем различни адвокати в различни моменти и места и никой не ми каза решенията на моя проблем аз трябваше сам да се разровя из интернет за да открия сам начините които наистина ми решават проблемите. Иначе всички тези седем адвокати само ми казваха че нищо не мога да направя и че трябва да се примиря. А вече доста съм напреднал в решаването на проблемите само защото не се примирявам. И като пресен пример е и въпросът на който ми отговорихте - аз сам стигнах до този въпрос и сам го формулирах. Бих искал ви питам още нещо в канала "насаме" може би вие ще можете да ми помогнете с това което ще ви питам и ще ви заплатя за помощта разбира се.
- loshiadvokati
- Нов потребител
Ама питайте, нали за това сте се регистрирал (макар и с този никнейм ), а ние тук всички сме добри и отговаряме, когато можем
- finnan
- Младши потребител
4 мнения
• Страница 1 от 1
|
|