- Дата и час: 26 Ное 2024, 17:31 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
ДОЗНАТЕЛСКИ КОНКУРСИ
|
|
колеги кажете ми моля ви кога сте кандидаствали за тези конкурси ?? защото и аз си интересувам но обявления нови на сайта но мвр няма от 23 април ?! Наскоро намерих обява в бюро по труда но не можаха да ми отговорят къде точно да намеря обявлението . Просто съм много учудена !! И най _ вече да ви питам по новия или по стария закон за мвр ще са конкурсите защото в тази система няма нищо логино ?m armaid написа:От кога са започнали назначенията в София?
- katia20071978
- Младши потребител
Dnes hodih pak da pitam v nasheto ODP /KARDJALI/ koga se ochakvat naznachenia. Nishto nikoi ne znae. Dori zvaniaha do konkursnia centar v Stara Zagora. I ot tam - palno nevidenie. Vchera puk zvaniah lichno v Ministerstvoto. Ot tam puk mi kazaha, che nishto ne znaiat.
IMA LI NIAKOI, KOITO MOJE DA NI KAJE K O G A S E O C H A K V A T N A Z N A C H E N I A????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
p.p. Sorry za latinicata.
IMA LI NIAKOI, KOITO MOJE DA NI KAJE K O G A S E O C H A K V A T N A Z N A C H E N I A????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
p.p. Sorry za latinicata.
- zdravkoshopov
- Потребител
И аз мислех да звъня в министерството, но предположих че няма да дадат инфо. Освен да дебнем г-н Миков в някое предаване на живо и някой да се обади в ефир да зададе въпроса! Аз мисля,че само той знае...
- Hristov838
- Младши потребител
marek972 написа:до приемането на Правилника всичко е замразено ...
обаче кеф ..наш`те ОР примират от страх, че май ще ги натоварят с някои неотложни действия по разследването ... вижда се краят на написаните им сведения с два-три реда на салфетки ...
С цялото ми уважение, считам постинга Ви за неуместен.
Първо, нищо не е замразено/ не ми е ясен подобен термин/, не сме в ЦЕРН все пак.
Второ, ако Ваш`те ОР примират от страх да водят разследване с/у НИ, което в частност се състои до оглед и евентуално изземване/ако има какво/, то не знам къде Ви е местоработата, но заповядайте при нас, тук си ги работим нещата екипно, пък и не си вадим "мръсното бельо" по форуми или пред шефове, просто има работа и си я вършим. Провинция сме, ама сме пичове!
...полицай, наистина е призвание...
- policai
- Потребител
Veche dva dni zvania v ministerstvoto - v choveshki resursi- tam ne znaiat, opitvam se dva dni da se svarja sas sekretarkata na ministara - ne mogat da me svarjat...
KOLEGI, TARPENIETO NI ZAPOCHNA DA SE IZCHERPVA. DAITE PREDLOJENIA PO KAKAV NACHIN DA NASTOIAVAME I KAK DA POSTAPIM. NEKA ZAPOCHNEM DA SI TARSIM PRAVATA.
DNES POCHTI IZTICHA TRETI MESEC OT PRIKLUCHVANETO NA KONKURSA!
KOLEGI, TARPENIETO NI ZAPOCHNA DA SE IZCHERPVA. DAITE PREDLOJENIA PO KAKAV NACHIN DA NASTOIAVAME I KAK DA POSTAPIM. NEKA ZAPOCHNEM DA SI TARSIM PRAVATA.
DNES POCHTI IZTICHA TRETI MESEC OT PRIKLUCHVANETO NA KONKURSA!
- zdravkoshopov
- Потребител
Подкрепям те колега! И моето търпение се изчерпа...Чудя се дали това чакане не е част от психологическата ни подготовка и да видят достатъчно мотивирани ли сме да започнем така бленуваната работа! В рамките на шегата. Но честно казано мисля че няма никакъв начин да пришпорим нещата. Вчера говорих с един дознател започнал след предния конкурс. Чакал е около 2 мес. и половина.
- Hristov838
- Младши потребител
И аз съм вече на границата - това не прилича на нищо! Не знам дали ще успеем да разберем нещо от министерството - май там никога нищо не знаят!
Ще опитам и аз да ги тормозя. Ако разбера нещо ще пиша.
Ще опитам и аз да ги тормозя. Ако разбера нещо ще пиша.
- marmaid
- Младши потребител
Колеги, преди 10 минути говорих с Човешки ресурси в министерството, обясних за какво се обаждам и жената с която разговарях ми каза: "За момента всички назначения са спрени, защото до края на месеца ръководството трябва да взема решения относно правилника и новите щатни бройки. Ние не сме застрашени да не ни вземат. Заповедите ни са изготвени и чакат да бъдат подписани."
Така, че отново стискаме зъби, пием си успокоителните и чакаме!
Ако някой научи нещо ново нека пише.
Така, че отново стискаме зъби, пием си успокоителните и чакаме!
Ако някой научи нещо ново нека пише.
- marmaid
- Младши потребител
Dnes i az se obajdah do Choveshki resursi i na men mi kazaha sashtoto - za pravilnika i shtatnite broiki, no ne mi kazaha v kakav srok shte stane vsichko tova. Ako nqkoi znae - neka da spodeli.
- zdravkoshopov
- Потребител
policai написа:marek972 написа:до приемането на Правилника всичко е замразено ...
обаче кеф ..наш`те ОР примират от страх, че май ще ги натоварят с някои неотложни действия по разследването ... вижда се краят на написаните им сведения с два-три реда на салфетки ...
С цялото ми уважение, считам постинга Ви за неуместен.
Първо, нищо не е замразено/ не ми е ясен подобен термин/, не сме в ЦЕРН все пак.
Второ, ако Ваш`те ОР примират от страх да водят разследване с/у НИ, което в частност се състои до оглед и евентуално изземване/ако има какво/, то не знам къде Ви е местоработата, но заповядайте при нас, тук си ги работим нещата екипно, пък и не си вадим "мръсното бельо" по форуми или пред шефове, просто има работа и си я вършим. Провинция сме, ама сме пичове!
Че сме пичове, пичове сме , но...
на няколко пъти не само от мен ви бе казано, че вие сте рядко изключение от общото правило. А то най просто казано е дознателската работа е в пъти по натоварена от работатата на оперативния работник, за вас (нямам предвид вас лично) ние не сме , и никога няма да бъдем полицаи. За пример ще ви дам факта, че в нашето РПУ сме двама дознатели и се въртим дежурни всяка седмица. А и двамата живеем на 60 килметра от дома си, в същото време шестимата ОР дават дежурен по РПУ един път на 20 дни !!
Когато вече стане произшествие оперативния не идва (ако и да живее в същия град) а чакат единствено нас да пристигнем бързо с личния си автомобил след около 1 час.
Ние сме чисто и просто дълго търсения и в крайна сметка намерения грешник за всичко в тази система. Между другото затова драги нови колеги- дознатели не ви назначават, защото ако бройката на сегашните 1800 дознатели нарастне до желаната 10 000, то работата може и да потръгне, а никой няма интерес от това ... за какво се трепаха господа адвокатите от парламента да приемат малоумния НПК, писан с омраза и недоверие към разследващите .
Само дето взех вече да се повтарям и малко почна да ми омръзва ..
Със здраве колега и приемете моите дълбоки уважения, но все пак сте единици за съжаление ...
- marek972
- Потребител
Новите щатни бройки...хм, ами ако в новите щатни разписания бройките намалеят, няма ли опасност да не ни назначат?
- zdravkoshopov
- Потребител
Сигурно става въпрос за бройката за бъдещите конкурси. А нашите заповеди щом са изготвени и чакат само подпис...Е според мен това е работа точно за 5 мин.Лошото е че пак не се обвързват с конкретни срокове!
Колеги пратете ми на ЛС тези телефони, че и аз да звъня.
Колеги пратете ми на ЛС тези телефони, че и аз да звъня.
- Hristov838
- Младши потребител
Сутринта звънях в МВР, пренасочиха ме 5 пъти и накрая никаква информация не получих. Казаха ми да звъня в нашето ОДП,а там няма откъде да знаят.
- Hristov838
- Младши потребител
Az navartiah 20 leva telefon, dokato uspiaha da me svarjat. A e sramota, che samite nie se nalaga da zvanim da si iziskvame informacia, sled kato tova e rabota na Choveshki resursi.
- zdravkoshopov
- Потребител
Колеги, днес от 18 по НТВ в предаването "На 4 очи" ще гостува мин. Миков. Който има възможност нека да го гледа.Може да се каже нещо по нашия въпрос. А ако има и тел. връзка може някои да се обади и да попита директно.
- Hristov838
- Младши потребител
Re: ДОЗНАТЕЛСКИ КОНКУРСИ - ПРЕЦАКВАНЕТО
kenn4o написа:Колеги, интересувам се от конкурсите за дознатели. Кога ще има скоро и по каква процедура. Моля запознатите да изпращат мнения.
вие сте луди ненормалници да ставате дознатели
- mypoints
- Потребител
Hristov838 написа:Колеги, днес от 18 по НТВ в предаването "На 4 очи" ще гостува мин. Миков. Който има възможност нека да го гледа.Може да се каже нещо по нашия въпрос. А ако има и тел. връзка може някои да се обади и да попита директно.
този бих го попитал две неща ...
защо преди да се приеме ЗМВР нагло излъга, че ще се заеме сериозно с проблемите на досъдебното производство .. и защо преди 7-8 години престъпленията се разследваха от 10 000 дознатели и следователи, а сега са само 1700 дознатели и нищо не се прави за запълване на бройката ... като изключим малоумната идея агрономи и
счетоводители след кратък тримесечен курс по право (!!!) да пишат постановления за привличане на обвиняем !!
- marek972
- Потребител
Колеги, в предаването "На 4 очи" министър Миков каза че във вторник ще подпише около 50 заповеди за назначаване на разследващи полицаи.
- Hristov838
- Младши потребител
|
|