- Дата и час: 23 Ное 2024, 10:11 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
ДОЗНАТЕЛСКИ КОНКУРСИ
|
|
Ако може да кажите къде откривате обявленията за конкурсите за разследващи полицаи от 28 май 2008 г не съм видяла никакво обявление в сайта на мвр?! В чуденка съм , а знам че има свободни места . Ще ви бъда благодарна
!
!
- katia20071978
- Младши потребител
katia20071978 написа::oops: Ако може да кажите къде откривате обявленията за конкурсите за разследващи полицаи от 28 май 2008 г не съм видяла никакво обявление в сайта на мвр?! В чуденка съм , а знам че има свободни места . Ще ви бъда благодарна
!
Ето тук: http://www.dhr.mvr.bg/Competition/Entra ... R_3225.htm
- vesi_kuleva
- Нов потребител
Благодаря на marek972 за отговора...Ако някой знае нещо повече за квартирите да пише.Аз си мисля ,че се отпускат някакви пари(редно е).
marek972 малко използваческо,но моля те сподели относно отношенията ОР-дознатели..опа разследващи полицаи А има ли някъде някаква заповед относно този курс ...откога деиствително е насрочен и колко места има?Благодаря много.
marek972 малко използваческо,но моля те сподели относно отношенията ОР-дознатели..опа разследващи полицаи А има ли някъде някаква заповед относно този курс ...откога деиствително е насрочен и колко места има?Благодаря много.
- margaritahlebarova1
- Младши потребител
днес в нашето РПУ дойде заповедта за курса ... колегата , които дойде преди месец и половина и тъкмо навлезе в рабоатата , сега ще тряба да слуша 3 МЕСЕЦА тъпотии !!
А през това време делата му кучета ги яли ...малоумна сган ей !!
заради шепа пенсионирани и спрели развитието си преди четвърт век преподаватели сега ще спъват пак рабоатата ...
а за отношенията ОР-ДОЗНАТЕЛИ ( никога няма да напища тая идиотщина р.полицай) са си като всяко РПУ предполагам .. а имено
много добри когато НЕ СТАВА въпрос за работа ..
и най важното не ни имат за полицаи ..не че си ги слагам много навътре де ..
А през това време делата му кучета ги яли ...малоумна сган ей !!
заради шепа пенсионирани и спрели развитието си преди четвърт век преподаватели сега ще спъват пак рабоатата ...
а за отношенията ОР-ДОЗНАТЕЛИ ( никога няма да напища тая идиотщина р.полицай) са си като всяко РПУ предполагам .. а имено
много добри когато НЕ СТАВА въпрос за работа ..
и най важното не ни имат за полицаи ..не че си ги слагам много навътре де ..
Последна промяна marek972 на 05 Сеп 2008, 17:58, променена общо 2 пъти
- marek972
- Потребител
ЗА MAREK972!!!! Колега съществува Инструкция Із-1331/06 г. според която всеки час извънреден труд се компенсира. Ако в почивни дни си дежурен дознател и те вдигнат за произшествие, всеки изработен час трябва да ти бъде заплатен въз основа на тази инструкция, като сумата е някъде около 6 лева на час /чисто/. Ако работиш в работен ден но след приключване на работното време /17.30 часа/, всеки изработен час ти се дава като допълнителна отпуска. Изработения извънреден труд се отчита всеки месец от първо до пето число, съставят се протоколи и се изпращат в съответното ОДП за начисляване към заплатата, В повечето РПУ -та тази инструкция се прилага, но и в нашето РПУ това стана след голямо настояване от наша страна. Така че си търсете правата. Колегите изкарват по 50-60 лева на месец допълнително от дежурствата си в почивни дни и около 9-10 дни допълнителен отпуск за годината. Не е много, но все пак не тичаш по произшествия без нищо.
- Johnny67
- Младши потребител
Johnny67 написа:ЗА MAREK972!!!! Колега съществува Инструкция Із-1331/06 г. според която всеки час извънреден труд се компенсира. Ако в почивни дни си дежурен дознател и те вдигнат за произшествие, всеки изработен час трябва да ти бъде заплатен въз основа на тази инструкция, като сумата е някъде около 6 лева на час /чисто/. Ако работиш в работен ден но след приключване на работното време /17.30 часа/, всеки изработен час ти се дава като допълнителна отпуска. Изработения извънреден труд се отчита всеки месец от първо до пето число, съставят се протоколи и се изпращат в съответното ОДП за начисляване към заплатата, В повечето РПУ -та тази инструкция се прилага, но и в нашето РПУ това стана след голямо настояване от наша страна. Така че си търсете правата. Колегите изкарват по 50-60 лева на месец допълнително от дежурствата си в почивни дни и около 9-10 дни допълнителен отпуск за годината. Не е много, но все пак не тичаш по произшествия без нищо.
не че не я знам , но е такава хамалогия ,че ... аз обиновено си взимам компенсация един ден без да пиша нищо ... вътре съм, ама ...... му !
- marek972
- Потребител
Пак настана тишина в темата!
Има ли вече такива на които са се обадили кога ще започват работа?
Пишете!
Има ли вече такива на които са се обадили кога ще започват работа?
Пишете!
- marmaid
- Младши потребител
Нека колегите на които им се обадят да пишат тук, че в София ги назначиха преди 7-8 дена, а нашият ред кога ли ще дойде.По мое мнение министъра се е заел с тази работа, така че да се надяваме скоро да звъннат.
- Hristov838
- Младши потребител
margaritahlebarova1 написа:Ако някой знае нещо повече за квартирите да пише.Аз си мисля ,че се отпускат някакви пари(редно е).
Колега, хич и не разчитайте на пари за квартира, колкото и да е редно. В министерството се работи на принципа "Пари нема, действайте". А по принцип не се и предвиждат в ЗМВР, освен ако не сте преместени поради служебна необходимост. Вие си преценете дали ви е по удобно да пътувате часове или пък да плащате. И двата варианта определено са кофти.
- Gabi1
- Потребител
Никой ли не е назначен все още? Пишете ако на някой са се обадили! Вече съм на границата на търпението си. Не знам дали и при другите е така.
- marmaid
- Младши потребител
Спокойно, и аз съм така...Бих се радвал ако поне ни ориентират, горе-долу. Нооооо, пълна неизвестност!Минаха 2 мес. и половина от края на конкурса.
- Hristov838
- Младши потребител
Но миналата седмица бяха подписани заповедите за назначаване. Колко време е необходимо, за да стигнат до ОДП-то?
Поне да се бяха обадили да кажат какво става!
Точно това, че нищо не знам ме дразни най-много-ако звъннат и кажат след 5 дни сте на работа, аз имам да прекратявам трудово правоотношение.
Нека ако някой знае нещо да пише!
Поне да се бяха обадили да кажат какво става!
Точно това, че нищо не знам ме дразни най-много-ако звъннат и кажат след 5 дни сте на работа, аз имам да прекратявам трудово правоотношение.
Нека ако някой знае нещо да пише!
- marmaid
- Младши потребител
Подписани за София, за нашите не се знае дали са подписани.Ако е подписал всички заедно добре.Значи са на път.
- Hristov838
- Младши потребител
И тази седмица отмина без да знаем какво се случва с нас. Сега едва ще изчакам понеделник за да започна пак да чакам да се обадят - много тъпо.
Предполагам, че и с други е така!
Предполагам, че и с други е така!
- marmaid
- Младши потребител
Ти поне си имаш друга работа, а аз стоя и ги чакам от месеци вече. Не смея с нищо да се заема, а можеше нещо сезонно да подхвана - да бера грозде, да товаря слама или да продавам домати по пазарищата...
- Materazzi
- Младши потребител
до приемането на Правилника всичко е замразено ...
обаче кеф ..наш`те ОР примират от страх, че май ще ги натоварят с някои неотложни действия по разследването ... вижда се краят на написаните им сведения с два-три реда на салфетки ...
обаче кеф ..наш`те ОР примират от страх, че май ще ги натоварят с някои неотложни действия по разследването ... вижда се краят на написаните им сведения с два-три реда на салфетки ...
- marek972
- Потребител
Нищо не е замразено заради правилника, защото в София назначенията започнаха, така че едвали се чака той да се приеме.Новия закон за МВР не променя нищо в частта си относно назначаване на държавна служба в МВР, а и изрично е записано, че стария правилник действа до приемане на новия. А ОР-тата би трябвало вече да са прочели за измененията в НПК според които действия по разследването ще се извършват само от лица, назначени на длъжност "разследващ полицай", така че според мен са се успокоили.
- Johnny67
- Младши потребител
|
|