начало

Съдът отказа да върне на прокуратурата делото срещу Кирил Петков за ареста на Борисов Съдът отказа да върне на прокуратурата делото срещу Кирил Петков за ареста на Борисов

Има ли спецове по застрахователно право?

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Има ли спецове по застрахователно право?

Мнениеот Redjina » 28 Сеп 2007, 10:47

Здравейте, много разчитам на Вас да ми дадете насока. Имам застраховано имущество (малък магазин), което вандали разбиха и откраднаха стоки и пари. Уведомих застрахователите , но те ми изпратиха писмо-оказ в което отказват да заплатят застраховтелата премия. мотивите им за това са , че кражбата била предмет на специална застраховка, по която аз съм не съм била заплатил апремия. Но това не е вярно. Сега си разглеждам документите и виждам че точно за кражба съм си заплатила премията.???
Redjina
Нов потребител

Мнениеот d_d » 28 Сеп 2007, 10:57

Насоката е една - намерете си адвокат.

И не употребявайте думата вандали в комуникацията със застрахователя, ако нямате застраховка срещу вандализъм, която също е отделна.
d_d
Потребител

Мнениеот divain » 28 Сеп 2007, 11:18

d_d написа:Насоката е една - намерете си адвокат.

И не употребявайте думата вандали в комуникацията със застрахователя, ако нямате застраховка срещу вандализъм, която също е отделна.

10 х !!!!!
Много правилно !
divain
Потребител

Мнениеот suzy_4 » 28 Сеп 2007, 14:46

Прочетете много добре общите условия на застраховката, след това внимателно разгледайте сумите и клаузите по които сте застрахован/а. Клаузите за ВАНДАЛИЗЪМ и за КРАЖБА при много компании е включена в различни букви : А, Б, Д ..... РАЗГЛЕДАЙТЕ ДОБРЕ И ТОГАВА СПОРЕТЕ. АКО ИМА НЕРЕДНОСТ - ОБЪРНЕТЕ СЕ КЪМ АДВОКАТ и / МОЖЕ БИ , АКО../
УСПЕХ!
suzy_4
Младши потребител

Назад към Търговско право