- Дата и час: 23 Ное 2024, 18:32 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Лесен начин за обмяна на лекции!!!
|
|
45 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Лесен начин за обмяна на лекции!!!
Здравейте колеги,
Надявам се, че колегиалността, както при мен, е едно от основните ви качества и нямате нищо против понякога да споделяте с останалите разни неща - като например лекции. Затова:
email - lekcii.pravo@gmail.com, парола - vzaimopomosht:
- всеки, който иска да сподели лекции нека ги изпрати там и да го обяви във форума. Съгласете се че така стават по-достъпни за тези, които искат да ги получат и не се налага да го засипвват със молби да ги изпраща на всеки по отделно.
- всеки който иска да получи някакви лекции нека посочва този адрес като адрес за получаване. Така освен за него те ще стана достъпни и за всички нас, които го изпозваме.
Нека да превърнем този email в нещо като обща библиотека, която да ползваме всички. Така ще се улесним взаимно!!!
От 1 октомври пощата е заменена със site: http://lekciipravo.mylivepage.com Да ни е честит. Прехвърлянето на всички материали там ще стане в рамките а няколко дни. Достъпът до него за качване и сваляне е свободен.
Надявам се, че колегиалността, както при мен, е едно от основните ви качества и нямате нищо против понякога да споделяте с останалите разни неща - като например лекции. Затова:
email - lekcii.pravo@gmail.com, парола - vzaimopomosht:
- всеки, който иска да сподели лекции нека ги изпрати там и да го обяви във форума. Съгласете се че така стават по-достъпни за тези, които искат да ги получат и не се налага да го засипвват със молби да ги изпраща на всеки по отделно.
- всеки който иска да получи някакви лекции нека посочва този адрес като адрес за получаване. Така освен за него те ще стана достъпни и за всички нас, които го изпозваме.
Нека да превърнем този email в нещо като обща библиотека, която да ползваме всички. Така ще се улесним взаимно!!!
От 1 октомври пощата е заменена със site: http://lekciipravo.mylivepage.com Да ни е честит. Прехвърлянето на всички материали там ще стане в рамките а няколко дни. Достъпът до него за качване и сваляне е свободен.
Последна промяна galin_peev на 15 Фев 2008, 14:13, променена общо 3 пъти
- galin_peev
- Младши потребител
re
На emaila има качени вече материали по:
1. Гражданско право, Обща част
2. Облигационно право
3. Финансово право
4. Конституционно право и др.
Така че ако някой проявава интерес да заповяда и ако иска също да остави нещо...
1. Гражданско право, Обща част
2. Облигационно право
3. Финансово право
4. Конституционно право и др.
Така че ако някой проявава интерес да заповяда и ако иска също да остави нещо...
- galin_peev
- Младши потребител
Ideqta e 4udesna:)
da, naistina v tazi poshta ima mn dobri lekcii - az slojih nqkoi ot tqh! Ima oshte edna poshta - mislq 4e e bez zna4enie koq shte se polzva.Ideqta e da se napulnqt i vseki koito ima nuzda da si tursi materialite tam. Derzaite
- felixisa
- Младши потребител
За тези, които търсят материали - посочвайте тук какви търсите и ще се постарая да ви помогна. И не забравяйте: lekcii.pravo@gmail.com, parola - vzaimopomosht
- galin_peev
- Младши потребител
С поща не става.
Приателю,
Gmail протестира:
Системата ни показва необикновена употреба на Вашата пощенска кутия. За да се защитят Gmail потребителите от потенциално вредно използване на Gmail, тази пощенска кутия е била спряна за до 24 часа.
Когато почнат да влизат повече хора положението ще се влоши.
А иначе идеята - идеята е перфектна. Аз съм адвокат, но пак си чета лекции
Gmail протестира:
Системата ни показва необикновена употреба на Вашата пощенска кутия. За да се защитят Gmail потребителите от потенциално вредно използване на Gmail, тази пощенска кутия е била спряна за до 24 часа.
Когато почнат да влизат повече хора положението ще се влоши.
А иначе идеята - идеята е перфектна. Аз съм адвокат, но пак си чета лекции
- leator
- Потребител
До leator
Можете ли да ми кажете кога точно е била спирана пощата? Аз влизам в тази поща всеки ден и досега не съм имал проблеми.
- galin_peev
- Младши потребител
Не, не спря, въпреки съобщението, което пейстнах.
Преполагам, че Gmail следи откъде се влиза в пощата, и отчита като "необикновена" употребата тогава, когато от различни IP-та се влиза по едно и също време.
Преполагам, че Gmail следи откъде се влиза в пощата, и отчита като "необикновена" употребата тогава, когато от различни IP-та се влиза по едно и също време.
- leator
- Потребител
Ако може някой да качи някакви по нови казуси от 2007 Иначе идеята е перфектно замислена.Евала на колегата,който се е сетил!!!
- halfangel
- Младши потребител
обмяна на лекции,
Колегите пак задълбават там, дето не ги чеше - проблемът не е КАДЕ да се обменя, а КАКВО да се обменя - с други думи, няма лекции по толкова важни предмети, а тези, които ги има, са остарели (неминуемо е, всичко се мени). Просто НИКОЙ, ама НИКОЙ не пише лекции в електронен вариант и не ги качва в нета......Имам на пощата си над 400 заявки за всякакви лекции през последните месеци, а предложения за размяна - едва 5 или 6.....Аз лично от няколко месеца се боря да направя гражданскоправния изпит по-актуален на едни 350 страници, но след 1 Януари, като влезе регистъра, хайде преправяй отново.....
Нека да се научим да печатаме и едва след това да споделяме ......
Успех на всички.
Нека да се научим да печатаме и едва след това да споделяме ......
Успех на всички.
- adv_petrov
- Младши потребител
РЕ
Много хора пишат лекции в електронен вариант, но всъщност никой от тях не желае да ги сподели с останалите. Причината е много проста - за да не изкарат на изпита по-вискока оценка от него със "собствените му лекции", които той така старателно е записвал и после печатал. Когато се преодолее този комлекс тогава ще има наистина обмяна на лекции.
Но не бива да се отрича, че и проблемът "къде" съществува, защото не знам на кого би могло да му е приятно постоянно да засипват пощата му с молби за лекции, а той да трябва да ги изпраща на всеки по-отделно.
Най-големия проблем според мен е, че при нас юристите колегиалността е слабо развито качесто.
Но не бива да се отрича, че и проблемът "къде" съществува, защото не знам на кого би могло да му е приятно постоянно да засипват пощата му с молби за лекции, а той да трябва да ги изпраща на всеки по-отделно.
Най-големия проблем според мен е, че при нас юристите колегиалността е слабо развито качесто.
- galin_peev
- Младши потребител
za maila
zdraveite, tolkova se zaradvah kato vidqh, 4e vse pove4e hora slagat lekcii v poshtata. Az mislq, 4e tova e dobur na4in za spodelqne. Obiasniha mi, 4e e po-dobre da se napravi google grupa, no tui kato ne znam kak, mislq 4e i poshtata ni vurshi rabota. Pone za sega Ne znam dali e imalo spirane i preupotreba, no ako zapo4ne da se slu4va 4esto shte razpitam za po-dobur na4in za obmqna.
Vse pak ako imate materiali, ka4vaite gi, molq! A ako nqmate - potursete v poshtata:)
Vse pak ako imate materiali, ka4vaite gi, molq! A ako nqmate - potursete v poshtata:)
- felixisa
- Младши потребител
Досега мисля, че не е имало проблеми с влизането в пощата..., за която мисля че трябва да благодарим на felixisa. Предполагам, че такива може да възникнат около сесията, когато всички се сещаме че трябва да учим....
- galin_peev
- Младши потребител
Последно търся лекции по Вещно право. Ако някой има такива и съответно желание да ги качи ще му бъда много благодарен. И също така, който иска може да напише някакви впечатления от този изпит в СУ.
- galin_peev
- Младши потребител
Това, което правите наистина е много полезно и удобно за всички:) Единствено искам да ви помоля ако е възможно да пишете и кой е чел лекциите, защото, както е известно на всички студенти, в който и да е ЮФ, това има голямо значение ако се ползват като помагало за подготовка за изпит.
- jojoji
- Нов потребител
45 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
|
|