- Дата и час: 31 Яну 2025, 09:57 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Регистрация на ООД - адрес на управление
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
9 мнения
• Страница 1 от 1
Регистрация на ООД - адрес на управление
При регистрация на ООД трябва ли да се представят доказателства за седалището и адреса на управление на фирмата
- elivangeli
- Младши потребител
Re: Регистрация на ООД - адрес на управление
Аз съм от Варна но не винаги тук е задължително, но сега ми спряха една фирма за това.
- elivangeli
- Младши потребител
а какво ще кажете за регистрирано дружество със седалище гр.Х и адрес на управление никакъв го няма ,и най вече в данъчното никаква информация за това чудо .........имам един такъв длъжник
дружество У /първоначалния длъжник/продава търговското предприятие на дружество Х ,тъй като Х е правоприемник на У аз насочвам изпълнението срещу него и "радост в къщи " ,дружеството няма адрес на управление .......тоест регистрирано е така Х със седалище гр.Н и нищо по вече ,как да му хвана дирите на такъв ,ако някой може да помогне моля ви
уточнявам че в данъчното не са чували за това дружество ,аз ги светнах снабдена със съдебно удостоверение
Управителя е в чужбина посочено е че дружеството има " търговси пълномощник ".........в качеството си на никой ,с адрес в гр.С ......АЙ ДЕ ДЕ
дружество У /първоначалния длъжник/продава търговското предприятие на дружество Х ,тъй като Х е правоприемник на У аз насочвам изпълнението срещу него и "радост в къщи " ,дружеството няма адрес на управление .......тоест регистрирано е така Х със седалище гр.Н и нищо по вече ,как да му хвана дирите на такъв ,ако някой може да помогне моля ви
уточнявам че в данъчното не са чували за това дружество ,аз ги светнах снабдена със съдебно удостоверение
Управителя е в чужбина посочено е че дружеството има " търговси пълномощник ".........в качеството си на никой ,с адрес в гр.С ......АЙ ДЕ ДЕ
- donna2
- Потребител
Донна2,
виж кой нотариус е заверил договора за продажба на предприятие и от него вземи адресите на страните по договора и на представителите им.
виж кой нотариус е заверил договора за продажба на предприятие и от него вземи адресите на страните по договора и на представителите им.
- jiji22
И аз съм от Варна и от поне 6-7 години не помня да съм подала документи за регистрация без доказателство за адреса и да не са ги оставили без движение. Винаги са искали, а ако някой някога е минал без такива - това е изключение, а не практиката. Мисля, че точно по причините, които сочи Донна2 задължително следва да се представят такива доказателства. Макар, че се представят едни фалшиви договори за наем или безвъзмездно ползване, които нищо после не ти помагат.
Уточнявам - даказателства за адреса на управление се представят само в случай, че тоя адрес се разминава с този, който е записан в личната карта на едноличния търговец или едноличния собственик на капитала.
Уточнявам - даказателства за адреса на управление се представят само в случай, че тоя адрес се разминава с този, който е записан в личната карта на едноличния търговец или едноличния собственик на капитала.
- jiji22
Добре а ако едноличния собственик на капитала има една адресна регистрация, а адреса на управление е жилището където живее- копие от нотариалния акт ли трябва да представя?
- elivangeli
- Младши потребител
Аз на този тъй наречен представител му открих адреса не е проблем ама не мога да открия никакво имущество , близо 6-7 м. след прехвърляне на търговското предприятие и промяна на седалището от гр. У в гр. Х данъчните не бяха чевали за такова дружество информацията е получиха от мен представих им съдебното решение , май трябва да отида в ОС и да видя какви документи има по фирменото дело в смисъл при прехвърлянето съставен баланс и годишен отчет може от там да искочи зайчето
- donna2
- Потребител
Ако е на негово име жилището - да. Ако не е на негово име - правиш договор за възмездно/безвъзмездно ползване между ЕООД чрез представляващ ... с записания в нот.акт физ.лице-собственик .
- jiji22
9 мнения
• Страница 1 от 1
|
|