Съгласно НАРЕДБА № 16-334 ОТ 6 АПРИЛ 2007 Г. ЗА ТОПЛОСНАБДЯВАНЕТО, изм.
ДВ. бр.99 от 15 Ноември 2013г. вече може да се направи прехвърляне сметката на Топлофикация София от наемодателя на наемателя. За целта трябвало нотариално заверена Декларация от собствениците на имота. Можете ли по-подробно да ми обясните какво по-точно трябва да включва тази Декларация и какви други документи трябват?
- Дата и час: 26 Ное 2024, 01:42 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Прехвърляне сметката на Топлофикация София на наемателя
|
|
4 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Прехвърляне сметката на Топлофикация София на наемателя
На първо място, трябва и наемателят да е съгласен на тази врътка, без негово съгласие не става.
Декларацията на собственика е в свободен текст - най-общо декларира, че е съгласен задълженията по Абонатна станция за имот еди-кой-си да се прехвърлят на името на еди кой си за срока на договора за наем.
Декларацията на собственика е в свободен текст - най-общо декларира, че е съгласен задълженията по Абонатна станция за имот еди-кой-си да се прехвърлят на името на еди кой си за срока на договора за наем.
Veritatem dies aperit
- borovinka
- Активен потребител
Това означава ли че ако наемателят не си плаща сметките -за натрупалите се задължения ще търсят и него по съдебен път или ще ги търсят както по-рано от собственика на имота?
- irina962
- Младши потребител
borovinka написа:На първо място, трябва и наемателят да е съгласен на тази врътка, без негово съгласие не става.....
На второ място мисля че и топлоразпределителното дружество требе да е съгласно - поне така мисля - може и да не съм прав!
Аз определям какво е моя работа!
-
julyanvonemona - Старши потребител
4 мнения
• Страница 1 от 1
|
|