начало

Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ

Общинско жилище- “Две семейства“

Казуси за недвижими имоти

Общинско жилище- “Две семейства“

Мнениеот mi6le888 » 23 Окт 2010, 18:45

Баба ми живее в общинско жилище, което делеше с друга жена вече много години. Сега обаче жената се изнася и баба ми остава сама. Вчера е говорила с хора от общината, които са и казали, че най-вероятно ще и бъде изпратен друг човек, който да живее с нея. :shock: Чувала съм от сигурен източник, че има закон, който забранява настаняването на 2 чужди семейства в едно и също жилище, или такъв наистина няма? Имаме ли някакъв шанс да се противопоставим и да настояваме да и дадат собствено по-малко жилище?
Предварително ви благодаря.
mi6le888
Нов потребител

Re: Общинско жилище- “Две семейства“

Мнениеот toni_sf » 24 Окт 2010, 10:35

Само ще Ви кажа ,преди много години ,когато София се пълнеше със софиянци и всичко тичаше да работи по Кремиковци , и Градски транспорт, тогава даваха ведомствени жилища и ги пъхаха по две три семейства в апартамент ,вече зависимост колко е голям.Сега щом така са казали, явно няма промяна, но пък като гледам няма да е лошо баба Ви да има с кого да живее за да не е самотна.Добре се грижат хората стига да не и пратят някой палав дядо. :D
Задължение на българският гражданин е да зачита правата и законните интереси на другите
toni_sf
Активен потребител

Назад към Имотни казуси