- Дата и час: 29 Ное 2024, 21:29 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Проблем с поземлена комисия
|
|
4 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с поземлена комисия
Здравейте, имам проблем във връзка с трасиране на имот, за който има признавателно Решение на Общинска служба по земеделие. За да се възстанови имота обаче, от комисията искат собствениците да посочат точно къде се е намирал имотът, за да бъде нанесен на място от съответната геодезическа фирма. Ясно е, че именно в посочването на място е смисълът на възстановяването в стари реални граници, но в случая старите наследници са починали, а не могат да се намерят и съседи, които да са наясно къде точно се е намирал имотът. Няма и отличителни знаци, тъй като в случая става въпрос за ниви. Както от ОСЗ, така и от геодезическата фирма имат информация за това кои земи са свободни, но отказват да ми я предоставят. Въпросът ми е има ли някакво решение на въпроса, тъй като в противен случай на практика собствеността върху имота не би се възстановила въпреки че е призната. Благодаря Ви предварително!
- stenli2008
- Нов потребител
Re: Проблем с поземлена комисия
Ако си пазите документите за собственост на наследодателите - в тях достътчно точно е конкретизирано къде са били нивите и един геодезист би се справил с тази задача
Дай ми фактите, за да ти дам правото!
-
Standbay - Потребител
що пък ви трябват "свободни земи" - различни от Вашите, като сте в стари реални граници ..... ооо те ги нямало "реалните граници" .... ми значи нямате и реституция в "стари реални граници" - е има и други начини за компенсиране ....ще ви ги обясни все някой ....
- dino6506
- Потребител
Някои имоти не са вписани в кадастрални карти от нечия година,но от друга са.Това единствено вещо лице с обстоятелствена проверка може да разобличи.
Но вмече често,много страници в архивите липсват и някой наследникп неможе да намери имотите на наследодателят.Затова по кадастър и те си знаят вещите лица ,изнамиратп всичко.Кой се е декларирал без розпоредиделна сделка,кой измама е направил спрямо наследници,кой е злоупотребил със закона.
Съществувал ли е имота,той винаги или е вписан или е в кадастъра,отделно е кой се е възползвал с него спрямо или срещу закона
Но вмече често,много страници в архивите липсват и някой наследникп неможе да намери имотите на наследодателят.Затова по кадастър и те си знаят вещите лица ,изнамиратп всичко.Кой се е декларирал без розпоредиделна сделка,кой измама е направил спрямо наследници,кой е злоупотребил със закона.
Съществувал ли е имота,той винаги или е вписан или е в кадастъра,отделно е кой се е възползвал с него спрямо или срещу закона
-
namakak - Потребител
4 мнения
• Страница 1 от 1
|
|