начало

Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ

Решение постановено при участие на трето лице помагач

Казуси за недвижими имоти

Re: Решение постановено при участие на трето лице помагач

Мнениеот Гост. » 11 Фев 2010, 16:12

tankovbg написа:Ееееее вече става интересно - poli_g инсинуация означава - клевета, набедяване, клюка, злословие, хула, сквернодумство, сквернословие, злепоставяне, одумки, обида, оскърбление
Кое от всичките тези значения е моята инсинуация във въпроса ми ?
Вече ми е ясно, не е необходимо да посещавам адвоката си......

Изобщо не ми е интересно, напротив - отговорих ви, че е прозаично. Не за първи път на съдебните състави се вменяват всякакви грехове.

tankovbg написа:.... означава постановяване на решението, аз го тълкувам :idea: написването и подписването му от съда. Тоест аз не съм срещал подобна практика, представям си го визуално така :idea: - съдията пише решението и до него стои това трето лице помагач и участва, но какво прави всъщност там....с какви действия участва. Просто го намирам за странно. :idea:

Танков- дали съм достатъчно ясна в контекста на синонимите, преписани от уикипедия? Вашите твърдения и субективни представи, заблудата ми, че сте колега( нямате вина) и оповестяването им в публичното пространство ( юридически форум), като как аз да тълкувам?- раздумка на пазара?!? Вуте и Пена си бъбрят по въпроса за зарзаватите?

п.п. Инспекторе- дори не знаем е ли налична умишлена грешка при преписване на изречението или е факт липсата на запетая.
Гост.
Старши потребител

Мнениеот 778899 » 11 Фев 2010, 18:10

танков, не ги слушайте колегите...правилно си го разбрал! точно това е имал предвид съдът, че ЗАЕДНО С ТРЕТОТО ЛИЦЕ, СА ТИ РЕШИЛИ ДЕЛОТО... :mrgreen: !!!

тц, тц, тц...ех, тези банки...вече и решения пишат!
И точно, когато мислиш, че знаеш отговорите... Животът променя въпросите!
Аватар
778899
Активен потребител

Мнениеот usra_ovcova » 11 Фев 2010, 21:59

778899 написа:танков, не ги слушайте колегите...правилно си го разбрал! точно това е имал предвид съдът, че ЗАЕДНО С ТРЕТОТО ЛИЦЕ, СА ТИ РЕШИЛИ ДЕЛОТО... :mrgreen: !!!

Човека пита къде седи третото лице-помагач докато съдията пише решението? :lol: :lol: :lol:
usra_ovcova
Потребител

Мнениеот 778899 » 11 Фев 2010, 22:21

usra_ovcova написа:
778899 написа:танков, не ги слушайте колегите...правилно си го разбрал! точно това е имал предвид съдът, че ЗАЕДНО С ТРЕТОТО ЛИЦЕ, СА ТИ РЕШИЛИ ДЕЛОТО... :mrgreen: !!!

Човека пита къде седи третото лице-помагач докато съдията пише решението? :lol: :lol: :lol:

абе, то ако седи-пак е нещо...мен друго ме дилемоса-да не бил да го е оставил съдията...да стърчи прав... помагача! :lol: :lol: :lol:
Аватар
778899
Активен потребител

Мнениеот inspectora » 11 Фев 2010, 22:32

tankovbg написа:... представям си го визуално така - съдията пише решението и до него стои това трето лице помагач и участва, но какво прави всъщност там ... с какви действия участва. Просто го намирам за странно. Делото вървеше по отменения ГПК, не намирам текст където това да е регламентирано като правна възможност.

Точно така е - съдията сяда да пише и до него стои право /в смисъл не е седнало или легнало/ едно трето неизвестно лице с маска на главата /защитен свидетел е просто/. Какво прави това трето лице там: Вариант 1 - държи "воден" пистолет и си го размахва; Вариант 2 - предава финикийски знаци на съдията /това обикновено са допълнителни доказателства към делото/ - общо-взето такива действия ;) ... Не е странно - съвсем нормално си е ... в ГПК го пише :mrgreen:
inspectora
Активен потребител

Мнениеот 778899 » 11 Фев 2010, 23:21

:lol: :mrgreen: :lol: !!!
Аватар
778899
Активен потребител

Мнениеот dimist » 12 Фев 2010, 00:16

Браво,, разведрихте ме
dimist
Потребител

Предишна

Назад към Имотни казуси