начало

Правна уредба на споразуменията за избор на съд по граждански и търговски дела Правна уредба на споразуменията за избор на съд по граждански и търговски дела

не ми достигат парите -може ли предварително да се сключи до

Казуси за недвижими имоти

не ми достигат парите -може ли предварително да се сключи до

Мнениеот ina71_ » 11 Авг 2014, 18:16

Здравейте,
предварително се извинявам че искам да задам въпрос ,без да съм съвсем наясно какво искам да попитам :?
Баща ми има парцел, за който имам пълномощно да се разпореждам с него по свое виждане.Парцелът е на баща ми и двете му сестри ,които искат 4000 лв ,за да се откажат от правото на ползване и нотариалния акт да бъде издаден на името на баща ми ,следователно да стане мой. Но в момента нямам тази сума и искам да разбера съществува ли някаква възможност да бъде сключен договор с например фирма, която предварително да даде тази сума и след това да построи вила или кооперация срещу обезщетение ?
Уточнявам- става въпрос за гр Варна,вилна зона на 3км от града,на 1км от главен път,600кв парцел
ina71_
Нов потребител

Re: не ми достигат парите -може ли предварително да се сключ

Мнениеот kdkrastev1234 » 11 Авг 2014, 21:22

Може, стига 'фирмата' да се съгласи. Проблемът ви е доколко коректна ще е тя, в сегашните икономически условия, и респ. доколко добре ще за защитени вашите интереси. Моят съвет е задължително да ползвате адвокат за такава сделка
advokat.k.krastev@gmail.com
https://justice-online.com/bg
kdkrastev1234
Потребител

Re: не ми достигат парите -може ли предварително да се сключ

Мнениеот sunrise » 11 Авг 2014, 21:56

ina71_ написа:Здравейте,
предварително се извинявам че искам да задам въпрос ,без да съм съвсем наясно какво искам да попитам :?
Баща ми има парцел, за който имам пълномощно да се разпореждам с него по свое виждане.Парцелът е на баща ми и двете му сестри ,които искат 4000 лв ,за да се откажат от правото на ползване и нотариалния акт да бъде издаден на името на баща ми ,следователно да стане мой. Но в момента нямам тази сума и искам да разбера съществува ли някаква възможност да бъде сключен договор с например фирма, която предварително да даде тази сума и след това да построи вила или кооперация срещу обезщетение ?
Уточнявам- става въпрос за гр Варна,вилна зона на 3км от града,на 1км от главен път,600кв парцел

Лелите Ви собственици ли са или имат право на ползване?
sunrise
Активен потребител

Назад към Имотни казуси