Здравейте,
предварително се извинявам че искам да задам въпрос ,без да съм съвсем наясно какво искам да попитам
Баща ми има парцел, за който имам пълномощно да се разпореждам с него по свое виждане.Парцелът е на баща ми и двете му сестри ,които искат 4000 лв ,за да се откажат от правото на ползване и нотариалния акт да бъде издаден на името на баща ми ,следователно да стане мой. Но в момента нямам тази сума и искам да разбера съществува ли някаква възможност да бъде сключен договор с например фирма, която предварително да даде тази сума и след това да построи вила или кооперация срещу обезщетение ?
Уточнявам- става въпрос за гр Варна,вилна зона на 3км от града,на 1км от главен път,600кв парцел
- Дата и час: 26 Ное 2024, 01:19 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
не ми достигат парите -може ли предварително да се сключи до
|
|
3 мнения
• Страница 1 от 1
Re: не ми достигат парите -може ли предварително да се сключ
Може, стига 'фирмата' да се съгласи. Проблемът ви е доколко коректна ще е тя, в сегашните икономически условия, и респ. доколко добре ще за защитени вашите интереси. Моят съвет е задължително да ползвате адвокат за такава сделка
advokat.k.krastev@gmail.com
https://justice-online.com/bg
https://justice-online.com/bg
- kdkrastev1234
- Потребител
Re: не ми достигат парите -може ли предварително да се сключ
ina71_ написа:Здравейте,
предварително се извинявам че искам да задам въпрос ,без да съм съвсем наясно какво искам да попитам
Баща ми има парцел, за който имам пълномощно да се разпореждам с него по свое виждане.Парцелът е на баща ми и двете му сестри ,които искат 4000 лв ,за да се откажат от правото на ползване и нотариалния акт да бъде издаден на името на баща ми ,следователно да стане мой. Но в момента нямам тази сума и искам да разбера съществува ли някаква възможност да бъде сключен договор с например фирма, която предварително да даде тази сума и след това да построи вила или кооперация срещу обезщетение ?
Уточнявам- става въпрос за гр Варна,вилна зона на 3км от града,на 1км от главен път,600кв парцел
Лелите Ви собственици ли са или имат право на ползване?
- sunrise
- Активен потребител
3 мнения
• Страница 1 от 1
|
|