начало

Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ

очужден имот в София, в който семейството ми и до днес живее

Казуси за недвижими имоти

очужден имот в София, в който семейството ми и до днес живее

Мнениеот gabrie » 30 Сеп 2010, 21:44

Здравейте,
От доста време се опитвам да реша един семеен проблем, но засега почти безуспешно. Става дума за казус с общинско имущество и по-точно - за очужден имот в София, в който семейството ми и до днес живее. Очуждаването е станало в далечната 1987 г., но и до днес къщата си е там и целта е да успея да я върна на семейството ми. Имаме заплащан наем в последните 6 години, но нямаме настанителна заповед за жилището.... Моля за съвет, към кого да се обърна в случая, при положение, че имотът е очужден от Столична община, а не от кмета на района, в който се намира въпросното жилище.
gabrie
Нов потребител

Re: очужден имот в София, в който семейството ми и до днес живее

Мнениеот sunrise » 01 Окт 2010, 11:17

Платен ли Ви е имота? За какво е отчужден?
sunrise
Активен потребител

Re: очужден имот в София, в който семейството ми и до днес живее

Мнениеот jiji2 » 01 Окт 2010, 19:45

И още - получили ли сте при отчуждаването някакво друго обезщетение? Напр. друго жилище. И изпълнено ли е мероприятието, за което е отчужден имота?

Най-добре е с всички документи да посетите адвокат - специалист в тази материя, и той да прегледа документите и да даде съвет след като се запознае подробно с казуса. Тук само можем да гадаем и има голям риск отново нещо да е разбрано-недоразбрано.
jiji2
Потребител

Назад към Имотни казуси