- Дата и час: 29 Ное 2024, 22:52 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Ще имаме ли някога Акт 16 и кой е виновен за неволите ни?
|
|
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Ще имаме ли някога Акт 16 и кой е виновен за неволите ни?
до-mariyana7 а защо не се съберете по голяма част от така прецаканите новодомци и не направите колективен иск срещу този строител а пък и след консултация наистина с добър адвокат може да се наложи и да съдите и общината,сега мога и да бъркам но вас защо би трябвало да ви интересуват собствениците които са си продали земите ,те си имат спор ако има такъв сьс строителя
Задължение на българският гражданин е да зачита правата и законните интереси на другите
- toni_sf
- Активен потребител
до-inspectora знам че си наясно с нещата и знаеш колко народ изгоряха от така наречените покупка на апартамент на зелено това е лошото че бг народа като види нещо по евтино веднага се хвърля и ме извини,не искам да засегна или обидя никой но все пак този некоректен строител нали и той прави тези измами с помощта на адвокати и може би точно такива твой колеги убедиха модератора да ми заключи темата ;кога адвокатите ще станат хора;
Задължение на българският гражданин е да зачита правата и законните интереси на другите
- toni_sf
- Активен потребител
toni_sf написа: мога и да бъркам но вас защо би трябвало да ви интересуват собствениците които са си продали земите
Не бъркаш - този път си абсолютно прав!!! Но някой така им е промил мозъците на тези злочестивци ... виновни им били "лошите реститутки" ... я да се осъзнаят малко и да видят кой им е виновен в действителност - документите били наред като купували, ама изведнъж се оказало, че не били ... айде, айде - някой не си е свършил работата, ама не е нито Общината, нито строителя, а 400 овчици загубени ...
toni_sf написа:до-inspectora знам че си наясно с нещата и знаеш колко народ изгоряха от така наречените покупка на апартамент на зелено това е лошото че бг народа като види нещо по евтино веднага се хвърля и ме извини,не искам да засегна или обидя никой но все пак този некоректен строител нали и той прави тези измами с помощта на адвокати и може би точно такива твой колеги убедиха модератора да ми заключи темата ;кога адвокатите ще станат хора;
Абе за какви измами ми говорите? Толкова ли не правите разлика между стопански риск при кредитиране /кредитиране е когато давате парите "на зелено"/ и измама? Не е 1980г. - я се стегнете малко ...
Кое е измамата? Аз ти продавам ябълки - ами огледай, мисли, преценяй ... що ги купуваш без да ги гледаш и после не били от жълтите, ами от червените ...
Да не съм ти сложил пистолет на челото и да ти викам да купуваш без да гледаш?
И след толкова години вече ако не сте разбрали, че нищо "евтино" няма на тоя свят ...
- inspectora
- Активен потребител
до- inspectora е ти чак се върна през комунизма ,можеш ли да си спомниш годините на демокрацията спомняш ли си фирмата СИТИ КОМ от пиле мляко 1кв метър не помня колко долара струваше и си купуваш акция равна на един квадрат но и така не се разбра колко народ изгьрмя тоя си живурка те тогава и фалираха и банките ако помниш
- toni_sf
- Активен потребител
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
|
|