- Дата и час: 30 Ное 2024, 02:52 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
чл.108 от ЗС
|
|
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: чл.108 от ЗС
Тя и глупостта не знае граници. Често.
Понякога се питам проявата на агресивен елементаризъм дали помага в това да се чувства човек комфортно със себе си?
И нямам отговор, но все пак ми се ще да вярвам, че в реалността не сме такива хора. Че знаем съдържанието на думи прости, като възпитание, етика, уважение, ако щете манталитет.
Себеуважение, поне, водени от чисто егоистични подбуди, проявете.
Гамени можем да сме всички. Останалото е трудно.
Понякога се питам проявата на агресивен елементаризъм дали помага в това да се чувства човек комфортно със себе си?
И нямам отговор, но все пак ми се ще да вярвам, че в реалността не сме такива хора. Че знаем съдържанието на думи прости, като възпитание, етика, уважение, ако щете манталитет.
Себеуважение, поне, водени от чисто егоистични подбуди, проявете.
Гамени можем да сме всички. Останалото е трудно.
- Гост.
- Старши потребител
Melly написа:inspectora написа:Melly написа:С две думи - за теб липсва правен интерес от "виртуална" защита на чуждо право!
Колега, това е много добро!!!
Разрешавате ли да го ползваме във форума в подобни случаи?
Става!
Не, че съм го сътворила сама - то си го пише (в) ЗаконОт. Требе само да се чете...
Абе то си го пише ... ама "аранжиментът", който сте направила ме разби - много добро ...
/та за правата върху интерпретацията идеше реч - все пак те са си самостоятелни /
- inspectora
- Активен потребител
Eееее, а как да ме разберат, ако им го кажа по друг начин - без "аранжимент"...
Това ние си го знаем. И без това, ако тръгне човек да обяснява.... пак и пак, и пак ще има въпроси от сорта "ама защо?"
/та за правата върху интерпретацията идеше реч - все пак те са си самостоятелни /
Това ние си го знаем. И без това, ако тръгне човек да обяснява.... пак и пак, и пак ще има въпроси от сорта "ама защо?"
-
Melly - Старши потребител
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
|
|