начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

Тази банка още съществували ?

Re: Тази банка още съществували ?

Мнениеот pie34 » 08 Май 2024, 13:00

dimist написа:Не е лошо да си направите справка от регистъра на длъжниците при Камарата на ЧСИ, така ще разберете има ли срещу Вас образувано изпълнително дело. Не се засягайте от коментари , че не искате да плащате, ако банката си върши съвестно работата, няма да допусне отпускането на необезпечен кредит, или поне няма да допусне да изтече давността. Пък и всеки си защитава правата, банките не прощават, защо клиентите да им прощават пропуските?

Излишно е , първо не работя тук , нито имам намерение да им го плащам сега ….. а и самата банка е подремнала да го продаде на полулегалните все още колекторски фирми , а не е тръгнала с чси да го събира в началото
pie34
Младши потребител

Re: Тази банка още съществували ?

Мнениеот pie34 » 08 Май 2024, 13:04

guest1 написа:
pie34 написа:какво имам по света изкарано с труд на пълен работен ден че и допълнителен труд , не касае нито колекторите нито чси

Вие се радвайте, че българските "събирачи на дългове" са мудни, иначе и там ще ви намерят.
Има много примери за обратното - задължения в друга държава се търсят в България.

Човек няма да правя реклама на адвокати , но в ютуб има безплатни видеа по темата и различни случаи, има много хора теглили кредити от Германия и не ги връщат защото целият процес струва повече отколкото парите които се дължат …. Ако дължиш към немска банка пари тя трябва да намери български адвокат за да те съди тук а те нямат ….. нито им се плаща за това ,с за обратното колекторите са полулегални както и чси ,още не е прието еврото и ако не стане може да работиш в ЕС и немогат нищо да ти направят ако нещо се промени , тогава хората извън ЕС които са пак ще останат защитени

Пак казвам търсете милярдите дето ва окрадоха , а не от бедният обикновен човек , аз нямам нищо на мое има нито една тухла все ми е тя , а ако утре ми се наложи да работя в България работа без договор бол. Това е решението докато няма закон за личният фалит на физически лица в България, след като няма такъв губещи са всички сектори хората бягат и се изселват , след като няма закони……
pie34
Младши потребител

Предишна

Назад към Изпълнително и обезпечително производство