начало

Тотка Калчева е предложена за ръководител на Търговската колегия на ВКС Тотка Калчева е предложена за ръководител на Търговската колегия на ВКС

Сондаж в земеделска земя

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Сондаж в земеделска земя

Мнениеот dildes » 14 Фев 2025, 10:05

Здравейте, имам нива 5 декара, която смятам да използвам за отглеждане на растения в саксии.
Търсих информация, четох закона за водите, но тотално се обърках.
Някой има ли актуална информация какво трябва да направя за да имам законен сондаж.
Споделям няколко подробности, които според мен може да имат значение - водата, която ще ползвам няма да полива директно земята, а почвата, която е в саксиите, 10 кубика на ден вода са ми напълно достатъчни. Нивата е на 60 метра от асфалтов път и на 200 метра преди табелата за вход в населеното място. Физическо лице съм и не съм земеделски производител.
Наистина се надявам някой да ме носочи, защото не знам какво да правя...
dildes
Нов потребител

Re: Сондаж в земеделска земя

Мнениеот ivanov_p » 14 Фев 2025, 15:00

Трябва да се регистрирате като земеделски производител, това е най-лесния начин, другите са теоретични.
ivanov_p
Активен потребител

Назад към Строителство и регулация