начало

Съдът назначи нови експертизи, за да реши делото за убийството на психолога Иван Владимиров Съдът назначи нови експертизи, за да реши делото за убийството на психолога Иван Владимиров

Умрял гълъб на съседска тераса и отказ на комшиите да го мах

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Умрял гълъб на съседска тераса и отказ на комшиите да го мах

Мнениеот evtimova01 » 15 Юни 2020, 19:46

Здравейте, Имам странен казус и не знам към кого да се обърна, моля Ви за помощ. Проблемът ми е следния: На съседната тераса в необитаем апартамент се развъждат гълъби и миризмата е непоносима от изпражненията. От седмица има умрял гълъб, който се разлага на съседската южна тераса мирише много лошо и плъзнаха всякакви форми на живот. Помолихме комшиите да си почистят тераса, но меко казано ни казаха че те не живеят постоянно там и не ги интересува и не е техен проблем.
Моля Ви кажте ни към кого да се обърнем с жалба и на кого да звънем за да премахнат умрялото животно или да накарат комшиите да изчистят. Страх ме е от зарази, защото имаме и дете, което постоянно иска да излиза на нашата тераса. Не можем да прескочим и да изчистим защото е високо и меко казано незаконно.
Благодаря предварително за помощта.
evtimova01
Нов потребител

Re: Умрял гълъб на съседска тераса и отказ на комшиите да го

Мнениеот kociboss » 28 Юни 2020, 12:19

Подайте сигнал до 112, че се съмнявате за починало лице в апартамента - че се носи миризма на мърша и органите на реда ще влезнат - може би тогава ще можете махнете гълъба ... ама знам ли :)
kociboss
Младши потребител

Назад към Етажна собственост