начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Казус с имот на бдж

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Казус с имот на бдж

Мнениеот nikolov257 » 13 Апр 2012, 12:09

Моля за помощ относно казус с имот на бдж.
Баща ми е беше настанен в имот на бдж.
Беше дългогодишен служител и пенсионер от системата на бдж, но почина преди 2 години.
Към момента аз продължавам да живея във ведомственото жилище и да си плащам наема и консумативите, но като наемател още се води баща ми.
Получих информация че може би ще трябва да напусна жилището, но не разполагам с друго.
Ако ме изгонят отивам на улицата.
Въпросът ми е могат ли да го направят или мога ли евентуално да закупя ведомственото жилище.
Сградата е собственост на НКЖИ респ. БДЖ и е в окаяно състояние.
Получих информация, че има възможност за закупуване, но ако платя за моя сметка някакво заснемане на сградата.
Моля помогнете и предварително благодаря !!!
nikolov257
Нов потребител

Re: Казус с имот на бдж

Мнениеот julyanvonemona » 22 Май 2012, 10:08

Относно закупуването на имота на БДЖ имеше не'кво ПМС в миналите години, което допускаше това, но не помня дали не беше обвързано с не'къф краен срок. Съветът ми е да издирите юрисконсулт от по-високите нива в сиестемата на БДЖ и да проведете с него внимателен и приятелски разговор. Веднага ще усетите на къде бие и в зависимост от това ще оформите план за действие!
Аз определям какво е моя работа!
Аватар
julyanvonemona
Старши потребител

Назад към Покупко-продажба