начало

Три пъти са се увеличили спестяванията на магистратите за 10 години Три пъти са се увеличили спестяванията на магистратите за 10 години

"прескачане" на АНИ

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

"прескачане" на АНИ

Мнениеот rusevam » 21 Окт 2011, 13:54

Здравейте!
Аз лично не съм привърженик на АНИ, но в случая търся съдействие именно, като техен защитник. Мисля си, че "който го е страх от мечки, да не ходи в гората", или ако не искаш да плащаш на агенции, не ги търси за съдействие. Казусът е следния: Моя позната - брокер, развежда от имот на имот повече от месец семейство /така се представят, на около 60 г. и двамата/ и подписва договор за посредничество с мъжа. Няколко дни по-късно спират да искат повече огледи, под предтекст, че всичко им е много скъпо. Миналата седмица обаче разбрахме, че същите са купили един от имотите, на които ги е водила, като сделката е вписана в АВ само седмица след датата на договора. Покупката обаче е на името на жената, /оказа се, че не са семейство/, а договор подписан от нея няма. Т.е. при евентуално дело ще се влезе в един омагьосан кръг, кой кого познава или не, кой с кого живее и т.н. На мен ми звучи обречено. Молбата ми е, ако някой е водил подобно дело да сподели, или просто да ми кажете струва ли си според Вас да се предприема каквото и да било.
rusevam
Нов потребител

Назад към Покупко-продажба