начало

Три пъти са се увеличили спестяванията на магистратите за 10 години Три пъти са се увеличили спестяванията на магистратите за 10 години

Мога ли да се възползвам от Чл.59 0т ЗЗД в моя случай.

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Мога ли да се възползвам от Чл.59 0т ЗЗД в моя случай.

Мнениеот andrey13 » 07 Яну 2011, 08:00

Ето ме отново и мен!!!Ща си кажете че "Луд умора няма", но аз ще отговоря, че "Не е луд тоя дето яде баницата а тоя дето му я дава!" Но и в двата случая май аз съм главния герой.В другата си тема относно моя казус вече се изясниха всички варианти и последици от евентуално разместване по чл 22 от ззд. viewtopic.php?f=22&t=44934

Въпроса ми е, мога ли да заведа иск срещу тях по чл59 от ззд в моя случай и ако от тяхна страна има същия срещу мен /както се очаква/какво ще се получи в крайна сметка?Все пак мой нравствен дълг не е да ги обогатявам. А и те с какво са обеднели от това че съм ползвал имота им.
andrey13
Потребител

Re: Мога ли да се възползвам от Чл.59 0т ЗЗД в моя случай.

Мнениеот Гост. » 07 Яну 2011, 13:26

andrey13 написа:Ето ме отново и мен!!!Ща си кажете че "Луд умора няма", но аз ще отговоря, че "Не е луд тоя дето яде баницата а тоя дето му я дава!" Но и в двата случая май аз съм главния герой.В другата си тема относно моя казус вече се изясниха всички варианти и последици от евентуално разместване по чл 22 от ззд. http://lex.bg/forum/viewtopic.php?f=22&t=44934

Въпроса ми е, мога ли да заведа иск срещу тях по чл59 от ззд в моя случай и ако от тяхна страна има същия срещу мен /както се очаква/какво ще се получи в крайна сметка?Все пак мой нравствен дълг не е да ги обогатявам. А и те с какво са обеднели от това че съм ползвал имота им.

Много мило, трябва ли да благодаря за написаното?
Вие сте пореден пример за братовото битие и съзнание в днешни дни.

След тези мили думи, пожелавам да намерите лудите в този форум, които ще пърхат с мигли в надпревара, за да ви дадат желаните от вас насоки.
Гост.
Старши потребител

Re: Мога ли да се възползвам от Чл.59 0т ЗЗД в моя случай.

Мнениеот andrey13 » 07 Яну 2011, 20:04

Явно Poli не е разбрала смисъла на поста ми относно лудите и се е засегнала без правно основание :wink: Но явно първата седмица от годината и е била натоварена . Poli,исках да кажа, че лудия съм аз дето давам баницата. Купувал съм , раздавал съм се без да мисля какво може да последва.
andrey13
Потребител

Назад към Покупко-продажба