начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Анулиране на договор за МПС , моля за помощ

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Анулиране на договор за МПС , моля за помощ

Мнениеот bonbonita » 03 Авг 2012, 14:35

Добър ден! Имам нужда от правен съвет.
Преди седмица закупих МПС от роднина,на когото силно се доверих.Твърдеше,че автомобила е без никакъв проблем,посочи ми много дребни забележки.Два дни след сделката в резултат на преглед от няколко автомонтьора,се оказа,че колата е блъскана два пъти ,китосвана,80% от частите автомобила има много сериозни проблеми.Сега искам да разваля сделката,въпроса ми е какви възможности имам като потребител и купувач? Разбрах,че мога да се обърна към защита на потребителя и други инстанции.Лошото е,че сделката е сключена на много ниска цена от реалната сделка.
Моля Ви помогнете ми със съвети !!!!!
bonbonita
Нов потребител

Назад към Покупко-продажба