начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Прехвърляне на МПС след приключил лизинг?

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Прехвърляне на МПС след приключил лизинг?

Мнениеот disasterr » 12 Апр 2012, 17:01

Здравейте,
случаят е следния: Предстой ми прехвърляне на МПС след приключване на лизинг с физическо лице. Имам предварителен договор, по който всичко е изпълнено, срокове, вноски, дължими данъци и разходи по автомобила и тн. Въпроса ми е с обикновен договор за покупко-продажба ли ще се случи прехвърлянето на МПС-то или има особеност, поради предварителния договор за покупко-продажба /лизинговия договор/? Различен текст ли се записва в договора за покупко-продажба, поради предварителния договор за покупко-продажба? Искам сам да си изготвя договора и да отида само да го заверим при нотариус. Препоръчайте ми добър нотариус в София! Благодаря предварително за отговорите!
disasterr
Младши потребител

Назад към Покупко-продажба