начало

Три пъти са се увеличили спестяванията на магистратите за 10 години Три пъти са се увеличили спестяванията на магистратите за 10 години

проблем...възбрана върху закупен имот

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

проблем...възбрана върху закупен имот

Мнениеот nadin_ni » 02 Сеп 2011, 23:11

Здравейте,много ще съм благодарна ако някой може да ми помогне! Закупих си имот,който при проверка в агенцията по вписвания за изминалите10 г.нямаше никакви тежести и продавача беше един единствен собственик. След изповядване на сделката се оказа че в имота пребивава една жена която претендира за собствеността с нот.акт от преди 23 години.В крайна сметка не мога да вляза в имота си и на всичкото отгоре се появи възбрана на същия няколко дена след покупката.Какво да правя от тук нататък ....или съм "гризнала дръвцето" както ми казват????
nadin_ni
Нов потребител

Re: проблем...възбрана върху закупен имот

Мнениеот Melly » 02 Сеп 2011, 23:26

nadin_ni написа:Здравейте,много ще съм благодарна ако някой може да ми помогне! Закупих си имот,който при проверка в агенцията по вписвания за изминалите10 г.нямаше никакви тежести и продавача беше един единствен собственик. След изповядване на сделката се оказа че в имота пребивава една жена която претендира за собствеността с нот.акт от преди 23 години.В крайна сметка не мога да вляза в имота си и на всичкото отгоре се появи възбрана на същия няколко дена след покупката.Какво да правя от тук нататък ....или съм "гризнала дръвцето" както ми казват????

Какво ли се прави в този случай? :roll:
Най-погрешната стъпка от Ваша страна е да се подмотвате по форумите. 8)
"Понякога седя и си мисля...а понякога просто си седя."
http://vbox7.com/play:68f9c028
Аватар
Melly
Старши потребител

Мнениеот nadin_ni » 03 Сеп 2011, 09:32

Не се подмотавам,а се опитах да потърся помощ. Всички адвокати с които се консултирах ми дават различни отговори,затова стигнах до този сайт....
nadin_ni
Нов потребител

Мнениеот Melly » 03 Сеп 2011, 09:43

nadin_ni написа:Не се подмотавам,а се опитах да потърся помощ. Всички адвокати с които се консултирах ми дават различни отговори,затова стигнах до този сайт....

А да сте възложили на някой от колегите да проучи казуса... :roll: Май няма такъв "филм", нали?
"Понякога седя и си мисля...а понякога просто си седя."
http://vbox7.com/play:68f9c028
Аватар
Melly
Старши потребител

Мнениеот wladi » 04 Сеп 2011, 20:59

nadin_ni написа: Закупих си имот,който при проверка в агенцията по вписвания за изминалите10 г.нямаше никакви тежести и продавача беше един единствен собственик. След изповядване на сделката се оказа че в имота пребивава една жена която претендира за собствеността с нот.акт от преди 23 години.В крайна сметка не мога да вляза в имота си и на всичкото отгоре се появи възбрана на същия няколко дена след покупката.Какво да правя от тук нататък ....или съм "гризнала дръвцето" както ми казват????

Нещо ни скривавате от фактологията:
Как сте огледали и проверили имота и не сте видяли пребиващата в него една жена?
Какви са взаимоотношенията между една жена и продавача.
Какъв е НА от 23 г. на една жена, покупко-продажба, дарение, наследство, констативен?
Има ли роднински взаимоотношения между една жена и продавача, каква е връзката мужду тях?
На името на кой собственик е възбраната на продавача или на една жена или на трето лице?
Истината рядко е чиста и никога проста
Аватар
wladi
Потребител

Назад към Покупко-продажба