начало

Три пъти са се увеличили спестяванията на магистратите за 10 години Три пъти са се увеличили спестяванията на магистратите за 10 години

Обява за продажба на апартамент,без знанието на собственик

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Обява за продажба на апартамент,без знанието на собственик

Мнениеот KIBRIT » 23 Яну 2011, 13:23

Здравейте !
Ровейки се в популярен сайт за имоти,с учудване открих,че...собственият ми апартамент се продава...
Има подробно описание,адрес,скица на имота и снимка на кооперацията.
Преди година и половина,скицата и снимки бях публикувал във същият сайт,като обявата ми бе за отдаване под наем на имота.В крайна сметка,апартамента остана празен.
В обявата фигурира фирмата посредник,името на т.н."брокер".
Апартамента е партерен и единствен,така че няма да може да се оправдаят,че са имали предвид друг имот.
Какво мога да предприема ?
KIBRIT
Младши потребител

Re: Обява за продажба на апартамент,без знанието на собственик

Мнениеот toni_sf » 24 Яну 2011, 06:52

:D Е тук става ясно, че това е уловка на брокера да набере клиентела ,звъннете на този брокер и му кажете,че искате да купите апартамента и съм сигурен,че ще Ви каже ,че е продаден и ще почне да Ви зарибява за друг.
Задължение на българският гражданин е да зачита правата и законните интереси на другите
toni_sf
Активен потребител

Re: Обява за продажба на апартамент,без знанието на собственик

Мнениеот KIBRIT » 28 Яну 2011, 16:15

toni_sf написа:звъннете на този брокер и му кажете,че искате да купите апартамента и съм сигурен,че ще Ви каже ,че е продаден и ще почне да Ви зарибява за друг.

Точно така и стана !
KIBRIT
Младши потребител

Назад към Покупко-продажба