начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Имам нужда от поясненение

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Имам нужда от поясненение

Мнениеот leilasky » 10 Окт 2009, 15:22

Здравейте,
имам нужда от едно обяснение, тъй като не съм запозната с тази материя. Предстои ми покупка на недвижим имот, който по нотариален акт е: "дворно, урегулирано място". Виждам, че на скицата пише УПИ, но думата "дворно" ме обърка - ако купя мястото, мога ли да строя на него, или се ползва само за двор? Предполагам, че въпросът ми е смешен, но не съм наясно. Искаме да го купим, за да си построим къща.
Ще бъда много благодарна на всеки, който се отзове.
leilasky
Нов потребител

Re: Имам нужда от поясненение

Мнениеот anserk » 14 Окт 2009, 14:30

leilasky написа:Предстои ми покупка на недвижим имот,

leilasky написа:Искаме да го купим, за да си построим къща.

Това, което сте решили е супер, но не става без АДВОКАТ (да провери всичко по собствеността) и без АРХИТЕКТ (да разчете скицата и погледне евентуално тук и там по планове-дали ще карате вода от девет планини и ток от АЕЦ, а и да види какво, колко и къде може да се строи в имота)! На фона на цената на имота, техния хонорар за консултациите ще бъде НИЩОЖЕН!
Така се прави като се придобива имот. Форума не е брокерска къща!
anserk
Активен потребител

Назад към Покупко-продажба