- Дата и час: 23 Ное 2024, 19:53 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Може ли?
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
4 мнения
• Страница 1 от 1
Може ли?
Имам апартамент,закупен от родителите ми ,с право на доживотно ползване от тяхна страна. Мога ли при това положение да го направя дарение на дъщеря ми? Запазва ли се правото им на ползване? Или нямам право на дарение,докато родителите ми имат право на ползване?
- adimar
- Нов потребител
Re: Може ли?
Здравейте , можете да дарите апаратамента на дъщеря Ви.Правото на ползване на родителите Ви се запазва.
Успех!
П.П
Вие по какъв начин придобихте собствеността от родителите си?
Успех!
П.П
Вие по какъв начин придобихте собствеността от родителите си?
- REVOLUTION
- Активен потребител
Чрез покупко-продажба, като в нотариалния акт е упоменато, че запазват правото си на ползване до смъртта си. Благодаря Ви за отговора!
- adimar
- Нов потребител
adimar написа:Чрез покупко-продажба, като в нотариалния акт е упоменато, че запазват правото си на ползване до смъртта си. Благодаря Ви за отговора!
В такъв случай имотът е станал СИО(ако сте в брак) и за да го дарите на дъщеря Ви , ще трябва и съгласието на съпругата Ви.
- REVOLUTION
- Активен потребител
4 мнения
• Страница 1 от 1
|
|