начало

Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС

Делба на ипотекирано жилище

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Делба на ипотекирано жилище

Мнениеот topalska1 » 05 Яну 2012, 16:19

Здравейте,
казуса е следният:
Общ имот е заложен от бившия ми съпруг на фирмата му /ЕООД/, не го изплаща и е обявен на публична продан. ЧСИ ми обясни, че от мен пари не се търсят/това все пак ме успокоява/, проблема е следният, този човек успя да ми вземи всичко, тази къща след като се продаде то е ясно аз пия студена вода. Питам как става така, че той е длъжник на банки, НАП, НОИ, и няма сила да го спре? С цялата си наглост успя да вземе на любовницата си апартамент на нейно име. Аз гледам дете на сестра му и сме под наем, той не поема никаква отговорност. АЗ ПРАВА ИМАМ ЛИ?
topalska1
Младши потребител

Назад към Ипотека