начало

Съдът реши Брендо да изтърпи 10 години и половина затвор по всички дела Съдът реши Брендо да изтърпи 10 години и половина затвор по всички дела

Регистрация на НПО

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Регистрация на НПО

Мнениеот slavipz » 18 Мар 2008, 13:24

Здравейте,

искам да регистрирам НПО, може ли да ми дадете някакви насоки, документи и разсяснения по това.

Поздрави
slavipz
Младши потребител

Мнениеот p_totev » 18 Мар 2008, 15:53

Какво е това чудо НПО?
p_totev
Младши потребител

Мнениеот slavipz » 18 Мар 2008, 15:54

p_totev написа:Какво е това чудо НПО?

Неправителствена организация...
slavipz
Младши потребител

Мнениеот p_totev » 18 Мар 2008, 16:49

Това е като фраза от вестник. Да не би да имате предвид "юридическо лице с нестопанска цел"? Ако е така - вижте за справка Закона за юридическите лица с нестопанска цел.
p_totev
Младши потребител

Мнениеот slavipz » 18 Мар 2008, 16:54

p_totev написа:Това е като фраза от вестник. Да не би да имате предвид "юридическо лице с нестопанска цел"? Ако е така - вижте за справка Закона за юридическите лица с нестопанска цел.

Точно това имам в предвид,

идеята ми е от къде мога да видя какви документи трябва да си подготвя за да си регистрирам такова...
slavipz
Младши потребител

Мнениеот p_totev » 18 Мар 2008, 17:04

Въпросът е малко по-сложничък - не е като да регистрирате ЕТ. Трудно ще стане да "препишете" нечии документи. За вас наистина ще е по-добре да потърсите квалифицирана адвокатска помощ.
p_totev
Младши потребител

Назад към Търговско право