начало

„Бял заек“ атакувал ВАС след човешка грешка „Бял заек“ атакувал ВАС след човешка грешка

препис от решение

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

препис от решение

Мнениеот Deyna » 29 Юли 2004, 16:18

Като си извадя препис от старо решение от съда по фирмено дело, печата за заверката му с каква дата трябва да бъде - когато е издадено решението, или датата на издаване на преписа?
Deyna

Re: препис от решение

Мнениеот donna » 29 Юли 2004, 23:53

ще ви го снимат , ще го подпишат вярно с оригинала , и печат в гортия ляв или десен ъгъл събрана такса ...лв и дата
donna
Старши потребител

Мнениеот гала » 30 Юли 2004, 08:35

taksata e 2 lv.
гала

Мнениеот Deyna » 30 Юли 2004, 11:46

Много благодаря за отговора, но коя дата ще сложат на печата - днешна ли, ако днес си получа преписа - много е важно за мен
Deyna

Мнениеот donna » 30 Юли 2004, 11:56

датата на деня в който изготвят преписа
donna
Старши потребител

Мнениеот Deyna » 30 Юли 2004, 12:06

Още веднъж - много благодаря, знам, че колегите се сърдят, когато във форума се задават въпроси не от юристи, но наистина има неща, за които няма смисъл да се губи времето на юриста и на клиента като има възможност да се осведомиш по Интернет - още повече аз съм компютърджия и работата ми е основно в Интернет и на компютъра.
Желая всичко най - добро и много УСПЕХИ!
Deyna

Назад към Търговско право