начало

За несъстоятелността на физическите лица и абсолютната давност За несъстоятелността на физическите лица и абсолютната давност

Документи за регистрация на ООД

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Документи за регистрация на ООД

Мнениеот ivanov82 » 04 Авг 2007, 11:24

Колеги, моля ви ако имате набор от домументи за "регистрация на оод" да ми ги изпратите на [email protected] или [email protected]
Aз имам едни но са старички и не ми се работи по тях.
Предварително благодаря на всички които помогнат!
ivanov82
Нов потребител

Re: Документи за регистрация на ООД

Мнениеот donna » 04 Авг 2007, 13:46

ivanov82 написа:Колеги, моля ви ако имате набор от домументи за "регистрация на оод" да ми ги изпратите на [email protected] или [email protected]
Aз имам едни но са старички и не ми се работи по тях.
Предварително благодаря на всички които помогнат!

Виж тук http://www.econ.bg/forms.html

МОЛЯ МОДЕРАТОРИТЕ НА САЙТА ДА СЛОЖАТ ЛИНК КЪМ ГОРНАТА СТРАНИЦА В РАЗДЕЛ ОБРАЗЦИ.
donna
Старши потребител

Мнениеот ivanov82 » 04 Авг 2007, 15:48

donna написа:Виж тук http://www.econ.bg/forms.html

МОЛЯ МОДЕРАТОРИТЕ НА САЙТА ДА СЛОЖАТ ЛИНК КЪМ ГОРНАТА СТРАНИЦА В РАЗДЕЛ ОБРАЗЦИ.

Страшно много ти благодаря, задължен съм ти!
Надявам се някой ден да мога да ти бъда полезен!
ivanov82
Нов потребител

Мнениеот malanoche » 04 Авг 2007, 16:19

НАПРАВО ОБОЖАВАМ ТАКИВА КОЛЕГИ КОИТО ЕДНО ООД НЕ МОГАТ ДА РЕГИСТРИРАТ..... ПАЗИ БОЖЕ КЛИЕНТИТЕ ИМ ОТ ТАКИВА :!:
malanoche
Потребител

отг

Мнениеот kmonev » 06 Авг 2007, 09:18

колегата явно е млад и сега навлиза в бизнеса. нека да не го упрекваме. всички сме минали по този път !!!
kmonev
Потребител

Мнениеот gdimitroff » 09 Авг 2007, 16:43

Мисля, че колкото и да са ти старички документите и естествено клиентите ти ако не искат нещо много завъртяно за около 30 минути ще ги преправиш да станат "последен писък на модата". А това че не ти се работи по-тях не е добре. Ние младите юристи имаме доста фурни хляб да хапнем докато се научим и ако сега не ни се работи какво ще стане след 30г. Така че съвета ми е напиши си ги бък има време за бланки
gdimitroff
Нов потребител

Назад към Търговско право